ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Κέπα δεν υπάκουσε τον Σάρι γιατί ήθελε να κάνει καθυστερήσεις

Δύο χρόνια μετά την άρνηση του να συμμορφωθεί με τις εντολές του Μαουρίο Σάρι σε αγώνα της Τσέλσι, ο Κέπα Αρθιμπαλάγα έσπασε τη σιωπή του.

Ο Κέπα δεν υπάκουσε τον Σάρι γιατί ήθελε να κάνει καθυστερήσεις

Το 2019 ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο «Γουέμπλει» με πρωταγωνιστή τον Κέπα Αρθιμπαλάγα, σε ένα ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι. Ειδικότερα, οι 2 ομάδες αγωνίζονταν στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Το παιχνίδι είχε οδηγηθεί στην παράταση και έμεναν ελάχιστα λεπτά πριν καταλήξει στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Τότε, ο κίπερ της Τσέλσι, Κέπα Αρθιμπαλάγα, έπεσε κάτω μετά από μία φάση και φώναξε τον γιατρό. Ο Μαουρίσιο Σάρι θορυβήθηκε και έδωσε εντολή στον δεύτερο τερματοφύλακά του, τον Γουίλι Καμπαγιέρο, να ετοιμαστεί για να περάσει αλλαγή ενόψει και των πέναλτι.

Ωστόσο, ο Κέπα επίμονα αρνήθηκε να γίνει αλλαγή, κάνοντας ρεζίλι τον προπονητή του και την ομάδα του. Τελικά, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και οι «μπλε» ηττήθηκαν στα πέναλτι.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Ισπανός κίπερ, σε ένα άρθρο στο PlayersTribune, σχολίασε το περιστατικό ως μία τεράστια παρεξήγηση και παρέθεσε τα κίνητρα πίσω από την απόφαση του.

«Ήταν όλο μια μεγάλη παρεξήγηση. Η Μάντσεστερ Σίτι κυριαρχούσε στο παιχνίδι στην παράταση και δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου χρόνος μέχρι τα πέναλτι. Αφού έκανα μια απόκρουση, ένιωσα κάτι στο πόδι μου και ζήτησα από το γιατρό να βεβαιωθεί ότι δεν ήταν τίποτα. Πάνω απ ‘όλα όμως ήθελα να σιγουρευτώ ότι εμείς ως ομάδα θα μπορούσαμε να πάρουμε μία ανάσα. Ξαφνικά, είδα ότι ο προπονητής, Μαουρίσιο Σάρι, έστειλε τον Καμπαγιέρο να ζεσταθεί. Νόμιζε ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω. Η πρόθεσή μου, σωστή ή λάθος, ήταν μόνο να σπαταλήσω χρόνο για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα που θα με εμπόδιζε να συνεχίσω να παίζω».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Κέπα ζήτησε συγγνώμη από όλους

Σε κάθε περίπτωση ο Κέπα Αρθιμπαλάγα αναγνώρισε το λάθος του και παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει από το γήπεδο, όταν του ζητήθηκε να βγει αλλαγή.

«Προσπάθησα να κάνω νόημα ότι ήμουν εντάξει, ότι δεν τραυματίστηκα. Αλλά ήμασταν στο Γουέμπλεϊ μπροστά από περισσότερα από 80.000 άτομα, οπότε φυσικά ο Σάρι δεν με καταλάβαινε. Όταν ο τέταρτος διαιτητής σήκωσε το πινακάκι για την αλλαγή, σαφώς εγώ έπρεπε να είχε βγει, και λυπάμαι που δεν το έκανα.

«Έκανα λάθος, και λυπάμαι για όλους όσους συμμετείχαν: για τον Σάρι, που φαινόταν σαν να τον υποτίμησα μπροστά στο κοινό, για το Γουίλι, έναν συμπαίκτη και έναν σπουδαίο επαγγελματία, και για όλους τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Τσέλσι που έπρεπε να αντέξουν όλα όσα ακολούθησαν. Όλο το θόρυβο που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στη συνέχεια τις επόμενες ημέρες» κατέληξε ο Ισπανός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ