ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ράφαελ Βαράν: Η 4η πιο ακριβή πώληση της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνηθίζει να αγοράζει ακριβά, όμως και στις πωλήσεις δεν πάει πίσω. Το «χρυσό» deal με τη Γιουνάιτεντ για Βαράν συγκαταλέγεται στα κορυφαία.

Ράφαελ Βαράν: Η 4η πιο ακριβή πώληση της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραδοσιακά αραδιάζει το πορτοφόλι της φέρνοντας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου λαμπερά αστέρια του αθλήματος. Τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί η οικονομική της πολιτική να έχει γίνει αρκετά σφικτή όμως ουδείς μπορεί να ξεχάσει μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Οι Μαδριλένοι παρουσίασαν ανά καιρούς τεράστιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Παίκτες που είτε έκαναν τη διαφορά είτε δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν ποτέ στην ιδέα της «Βασίλισσας».

Εκτός από αγορές όμως η Ρεάλ Μαδρίτης ειδικά την τελευταία δεκαετία έχει να υπερηφανεύεται και για χρυσές συμφωνίες. Πωλήσεις που έχουν αποφέρει μεγάλα ποσά στα ταμεία του συλλόγου. Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ αποδεικνύεται εξίσου δυνατός διαπραγματευτείς και στις αποδεσμεύσεις.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Τελευταία χρονικά πώληση αυτή του Ράφαελ Βαράν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συμφωνία ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί όμως σύσσωμος ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια. Ο Γάλλος αμυντικός μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στη Μαδρίτη αποχωρεί και ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία της Premier League. Η Ρεάλ αναμένεται να βγει κερδισμένη κατά 55 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό αρκετά καλό αν υπολογίσουμε πως ο παίκτης του χρόνου έμενε ελεύθερος.

Στη λίστα της Ρεάλ με τις ακριβότερες πωλήσεις ο Βαράν

Η πώληση αυτή έρχεται στην 4η θέση με τις πιο κερδοφόρες των Μαδριλένων. Ο Ράφαελ Βαράν ξεπερνά για πέντε περίπου εκατομμύρια ευρώ τον Μεσούτ Οζίλ. Ο Τούρκος θυμίζουμε το 2013 μετέβη στην Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να δαπανούν περί τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Πάνω από τον Γάλλο ογκόλιθο βρίσκονται τρία ακόμη λαμπερά αστέρια. Τρεις προσωπικότητες πρόσφεραν πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην 3η θέση είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αποχώρησε από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου το 2014. Προορισμός του – και εδώ – η Μάντσεστερ, με τους «Κόκκινους Διαβόλους να δίνουν τότε 70 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματά του. Δεύτερος στη σχετική λίστα ο νυν επιθετικός της Γιουβέντους, Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός αποχώρησε το 2017 από τη Μαδρίτη για την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να δαπανούν 70… χαρτιά. Τέλος, στην κορυφή με τις πιο ακριβές πωλήσεις της «Βασίλισσας» βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έφυγε για το Τορίνο το 2018 έναντι 112 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ