ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

To «ζεστό» χρήμα φέρνει Κουντέ στη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης από εκεί που είχε τελειώσει κάθε σενάριο προσθήκης έχει πλέον μπροστά της την ευκαιρία να επενδύσει σε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

To «ζεστό» χρήμα φέρνει Κουντέ στη Ρεάλ!

Ένα κεφάλαιο έκλεισε σήμερα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ράφαελ Βαράν μετά από δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στη «Βασίλισσα» έριξε αυλαία. Οι Μαδριλένοι συμφώνησαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Γάλλου αμυντικού. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κατάφερε να πάρει από τον 28χρονο το ναι σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης όμως βρήκε τον τρόπο να βγάλει κερδισμένη την ομάδα. Προχώρησε στην πώληση του παίκτη έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ έναν χρόνο πριν ο Γάλλος αποχωρήσει ελεύθερος. Το οικονομικό κέρδος των Μαδριλένων είναι αρκετά καλό, όμως το ερώτημα που πλανάται πλέον είναι εξίσου εξίσου σημαντικό. Θα καλύψει το κενό του Γάλλου στόπερ η Ρεάλ Μαδρίτης;

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Μέχρι… χθες τα διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν πως Φλορεντίνο Πέρεθ και Κάρλο Αντσελότι είχαν συμφωνήσει πως η ομάδα δεν θα προχωρούσε σε νέα προσθήκη μένοντας μονάχα σε αυτή του Αλάμπα. Σήμερα με δημοσίευμά της η L’Equipe αποκαλύπτει τις προθέσεις της «Βασίλισσας» να κυνηγήσει την περίπτωση του αμυντικού της Σεβίλλης, Ζουλς Κουντέ. Ο 22χρονος τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να συνδεθεί με ουκ ολίγες ομάδες. Η αγωνιστική του εκτόξευση με τη φανέλα της ομάδας από την Ανδαλουσία τον φέρνει – δικαίως – στις λίστες με τους κορυφαίους του είδους του.

Αλμυρός ο Κουντέ όμως η Ρεάλ τώρα έχει τον τρόπο

Το τελευταίο διάστημα η Τότεναμ έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να προσεγγίσει τη Σεβίλλη για τον παίκτη όμως μάταια. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως η αποχώρηση του Βαράν θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο στον Κουντέ να μεταφερθεί στη Μαδρίτη. Ο επίσης Γάλλος αμυντικός έχει όλα τα φόντα για να πάρει φανέλα βασικού στη Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι για την ώρα προσανατολίζεται σε αμυντικό δίδυμο με τους Μιλιτάο – Αλάμπα. Σίγουρα όμως δεν θα έλεγε όχι στον Κουντέ. Θυμίζουμε πως η Σεβίλλη αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 65 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή όσα πήρε η Ρεάλ για την πώληση του Βαράν και κάτι… ψιλά ακόμα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ