ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει… ξεσκαρτάρισμα ολκής!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να βγάλει στο... σφυρί τουλάχιστον εννέα παίκτες για να συγκεντρώσει χρήματα για μεταγραφές.

Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει… ξεσκαρτάρισμα ολκής!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, αυτό δείχνουν και οι μέχρι στιγμής μεταγραφικής προσθήκες της. Ήδη ο Τζέιντον Σάντσο είναι επισήμως παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» εδώ και λίγες ημέρες. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Ραφαέλ Βαράν το επόμενο διάστημα. Πλέον, ο στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή, εκεί απ’ όπου η ομάδα του Μάντσεστερ απέχει οκτώ χρόνια. Βέβαια, το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, δεδομένου ότι η συμπολίτισσα Σίτι, η Λίβερπουλ, αλλά και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι έχουν τον ίδιο στόχο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γι’ αυτό η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την ενίσχυση της στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη στο στόχαστρο υπάρχουν ο Κιέραν Τρίπιερ και ο Εντουάρντο Καμαβινγκά. Ωστόσο, σύμφωνα με το «ESPN», η αγγλική ομάδα την ίδια στιγμή ετοιμάζει ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Κι αυτό γιατί θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για να έρθουν οι νέες προσθήκες. Έτσι, συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές θεωρούνται… σίγουροι προς αποχώρηση με μια καλή πρόταση. Ο λόγος για τους Λίνγκαρντ, Γουίλιαμς, Νταλότ, Τέλες, Τζόουνς, Περέιρα, Τζέιμς και Μαρσιάλ. Παράλληλα, δεν θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο πώλησης του Πολ Πογκμπά, αλλά και ενός εκ των Χέντερσον ή Ντε Χέα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γιουνάιτεντ

Πόσα λεφτά θέλει να μαζέψει η Γιουνάιτεντ – Τι ισχύει με Πογκμπά, Χέντερσον, Ντε Χέα

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Η Γιουνάιτεντ είχε στη διάθεση της ένα μπάτζετ περίπου 100 εκατ. λιρών για μεταγραφές. Η μεταγραφή του Σάντσο κόστισε περίπου 73 εκατ. λίρες, ενώ είναι σίγουρο πως η απόκτηση του Βαράν θα κοστίσει το λιγότερο άλλα 40 εκατ. Οπότε, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να κλείσουν την… ψαλίδα της διαφοράς, αλλά και να βρουν περισσότερα χρήματα για κάποια άλλη μεταγραφή. Γι’ αυτό το λόγο θα βγάλουν στο σφυρί τόσους ποδοσφαιριστές τους, θεωρώντας πως μπορούν να συγκεντρώσουν ένα ποσό κοντά στα 90-100 εκατ. λίρες ακόμη.

Παράλληλα, η περίπτωση του Πογκμπά είναι ξεχωριστή στην όλη υπόθεση «ξεσκαρτάρισμα». Ο Γάλλος άσος δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022, κι εφόσον συνεχίσει στο ίδιο… τροπάριο, τότε αναμένεται κι εκείνος να πωληθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν. Την ίδια στιγμή, η Γιουνάιτεντ με την απόκτηση του Τομ Χίτον έχει συνολικά τέσσερις τερματοφύλακες στο ρόστερ της. Ντιν Χέντερσον και Ντάβιντ Ντε Χέα μοιράστηκαν τη θέση την περσινή σεζόν, αλλά αυτό δεν αναμένεται να γίνει και φέτος. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα κληθεί να ξεκαθαρίσει ποιον προτιμάει για πρώτο, με τον έτερο να αναμένεται να παραχωρηθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ