ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Κεσί: «Θέλω να παραμείνω για πάντα στην Μίλαν»

Ως στόχο την παραμονή στην Μίλαν για πολλά χρόνια έθεσε ο Φρανκ Κεσί, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες.

Κεσί: «Θέλω να παραμείνω για πάντα στην Μίλαν»

Ανοιχτό παραμένει το μέλλον του Φρανκ Κεσί στην Μίλαν, καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο. Ο Ιβοριανός μέσος έχει ως προτεραιότητα τους «ροσονέρι», όμως οι διαπραγματεύσεις ακόμα δεν έχουν προχωρήσει.

Αυτή τη στιγμή, ο 24χρονος βρίσκεται στο Τόκιο, όπου και εκπροσωπεί την εθνική του ομάδα. Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», ο Κεσί αποκάλυψε πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο Μιλάνο. Κάτι για το οποίο είναι ακόμα περήφανος που επέλεξε το 2017 όταν και μεταγράφηκε από την Αταλάντα.

Υπερήφανός για την Μίλαν o Κεσί, «θέλω να μείνω για πάντα εδώ»

«Είμαι υπερήφανος που είχα επιλέξει την Μίλαν και δεν θέλω να φύγω. Αντίθετα, θέλω να παραμείνω σε αυτήν για πάντα. Τώρα, έχω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως όταν επιστρέψω πίσω θα τα φτιάξω όλα. Δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα, πάντα κρατάω τον λόγο μου. Ο σύλλογος γνωρίζει πως ανέκαθεν η επιθυμία μου είναι να παραμείνω «ροσονέρο». Μια σημαντική σεζόν μας περιμένει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβοριανός.

Μετά από μια πολύ καλή πορεία που είδε την Μίλαν να τερματίζει δεύτερη στο πρωτάθλημα, οι Μιλανέζοι ετοιμάζονται για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Θέλω μόνο την Μίλαν. Είμαστε ένα υπέροχο γκρουπ παικτών. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να δω πάλι από κοντά τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Θα χρειαστεί να αποδείξουμε πως είμαστε άξιοι να φέρουμε το όνομα της δοξασμένης Μίλαν στην Ευρώπη». Στην συνέχεια, έθεσε ως στόχο την διάκριση σε όλες τις διοργανώσεις. «Θέλουμε να δώσουμε το μάξιμουμ για όλες τις διοργανώσεις, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα κύπελλα. Δεν θα απογοητεύσουμε, είμαι σίγουρος».

Κλείνοντας, σχολίασε την κατάσταση με τις αποχωρήσεις του Τζίτζι Ντοναρούμα και του Χακάν Τσαλχάνογλου, ενώ ανέφερε τους προσεχείς στόχους του. «Προς το παρόν, θέλω να πάω όσο πιο μακριά γίνεται με την Ακτή Ελεφαντοστού στους Ολυμπιακούς. Μετά, θα έχω πολύ χρόνο για την Μίλαν, όσο το θέλει και εκείνη φυσικά. Νιώθω στεναχωρημένος με τις αποχωρήσεις μας, καθώς οι παίκτες είχαν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ. Και βλέπεις πως ο Τζίτζι είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Όμως δεν είναι δουλειά μου να μιλάω για τις αποφάσεις άλλων. Μόνο για εμένα μπορώ να μιλήσω».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ