ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Πολλά τα… μπερδέματα για Πογκμπά στην Παρί!

Ο Πολ Πογκμπά θέλει να πάει στην Παρί, εκείνη θέλει να τον αποκτήσει, αλλά οι πιθανές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ραϊόλα της βάζουν «φρένο» για την ώρα.

Πολλά τα… μπερδέματα για Πογκμπά στην Παρί!

Εδώ και κάμποσο καιρό τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Πολ Πογκμπά δίνουν και παίρνουν. Κάτι, βέβαια, που τείνει να γίνει… συνήθεια εδώ και μερικές σεζόν. Άλλωστε, σχεδόν κάθε καλοκαίρι το όνομα του Γάλλου άσου πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια. Ωστόσο, φέτος τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά. Βλέπετε το 2022 λήγει το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτι που σημαίνει πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπορεί να αποχωρήσει για όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος. Ένα ενδεχόμενο που έχει αλλάξει κατά τι τα πράγματα ακόμη και για το φετινό καλοκαίρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Είναι βέβαιο πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Πογκμπά. Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος δεν «ψήνεται» να υπογράψει μια νέα συμφωνία με την αγγλική ομάδα. Την ίδια στιγμή η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μια προοπτική, η οποία φαίνεται να ελκύει τον 28χρονο μέσο. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Athletic» οι Παριζιάνοι έχουν ήδη προσεγγίσει τους εκπροσώπους του παίκτη. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα απ’ όλες τις απόψεις.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Όλα τα μπερδέματα που κάνουν «σίριαλ» ξανά το μέλλον του Πογκμπά

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, από τη μια η Παρί θα πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα για μια τέτοια μεταγραφή. Άλλωστε, η γαλλική ομάδα δεν έχει ξοδέψει και λίγα για προσθήκες παικτών φέτος. Παράλληλα, θα πρέπει να δώσει εξτρά χρήματα και στον μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα. Όλα αυτά, βέβαια, εφόσον η γαλλική ομάδα κινηθεί για την απόκτηση του 28χρονου μέσου φέτος. Γιατί στο μυαλό των ιθυνόντων της παίρνει ολοένα και περισσότερους πόντους το σενάριο να περιμένουν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Ειδικά, αν η Γιουνάιτεντ αποφασίσει να κρατήσει «σκληρή» στάση στις διαπραγματεύσεις.

Βέβαια, οι «κόκκινοι διάβολοι», σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν το έχουν βάλει κάτω. Κάθε άλλο μάλιστα. Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα προσπαθούν ακόμη να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ωστόσο, ξέρουν ότι δεν τους συμφέρει να τον χάσουν χωρίς κάποιο αντίκρισμα αν αρνηθεί. Οπότε βρίσκονται σε δίλημμα. Από τη μια να διατηρήσουν τον Πογκμπά με το ρίσκο να χαθεί ως ελεύθερος ή να δεχτούν την επερχόμενη πρόταση της Παρί, εφόσον τους ικανοποιεί και να βγουν κάπως κερδισμένοι. Όπως και να έχει, η «Athletic» αναφέρει πως σύντομα οι Παριζιάνοι θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση κι εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν και πόσο θα κρατήσει ακόμη το εν λόγω «σίριαλ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ