ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Κιελίνι ανακοίνωσε την παραμονή του στη Γιούβε!

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μιλώντας σε εκδήλωση, επισημοποίησε την παραμονή του στη Γιουβέντους δίνοντας μάλιστα το σύνθημα για επιστροφή στην κορυφή.

Ο Κιελίνι ανακοίνωσε την παραμονή του στη Γιούβε!

Αν και διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, ο Τζόρτζιο Κιελίνι παραμένει ακόμη ένας εξαιρετικός στόπερ. Κάτι που απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο στο Euro που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Εκεί ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός έκανε κάποιες εκπληκτικές εμφανίσεις. Ουσιαστικά ήταν ένας από τους λόγους που η «σκουάντρα ατζούρα» έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, με τον ίδιο να το σηκώνει πρώτος ως αρχηγός. Κι όλα αυτά δεν γνώριζε αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Άλλωστε, σε όλη τη διοργάνωση έπαιζε ως ελεύθερος, αφού είχε λήξει το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παράλληλα, στο μυαλό του Κιελίνι «έπαιζε» σοβαρά και το ενδεχόμενο απόσυρσης του μετά το Euro. Ωστόσο, ο ίδιος άλλαξε γνώμη και θέλησε να συνεχίσει. Κάτι, βέβαια, που ήθελε και η Γιουβέντους από την πλευρά της. Ο Ιταλός αμυντικός έκανε γνωστούς τους όρους του, έγιναν κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις κι εντέλει οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος ο 37χρονος αμυντικός σε εκδήλωση στο Λιβόρνο, σύμφωνα με το «Football Italia».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κιελίνι

Κιελίνι: «Θέλω να κατακτήσω μερικούς τίτλους ακόμη»

Ο Κιελίνι αρχικά τόνισε πως θα συνεχίσει τις διακοπές του ως τη Δευτέρα (2/8). Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Τορίνο για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στην κορυφή για τη «γηραιά κυρία», που απώλεσε τον τίτλο στην Ιταλία έπειτα από εννιά σερί κατακτήσεις. Βέβαια, ο έμπειρος αμυντικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον θρίαμβο της εθνικής Ιταλίας, κάνοντας λόγο για μια επιτυχία «πέρα» από κάθε όνειρο

«Χρειάζομαι μερικές μέρες ξεκούρασης ακόμη από το χάος του προηγούμενου μήνα. Ωστόσο, τη Δευτέρα επιστρέφω στο Τορίνο και είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε και πάλι. Δε νομίζω ότι μπορεί να ονειρευτεί κανείς να σηκώνει ένα τρόπαιο ως αρχηγός της εθνικής ομάδας. Είσαι ήδη αρκετά χαρούμενος απλά και μόνο να παίζεις ποδόσφαιρο στην ομάδα της πόλης σου. Ωστόσο, εμείς εδώ πήγαμε πέρα από κάθε όνειρο. Θέλω να κατακτήσω μερικούς ακόμη τίτλους, γιατί κάθε φορά που το πετυχαίνεις σε κάνει να “πεινάς περισσότερο”. Παράλληλα, το να φοράω τη φανέλα της Γιουβέντους χωρίς το σήμα του Scudetto, αποτελεί από μόνο του ένα πρόσθετο κίνητρο. »

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ