ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δικαιώθηκαν οι πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ!

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, το ποδοσφαιρικό Δικαστήριο δικαίωσε τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα για την ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ.

Δικαιώθηκαν οι πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ!

Oι τρεις πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δικαιώθηκαν σήμερα 30/7 για τις ενέργειές τους προκειμένου να δημιουργηθεί η Λίγκα. Αμέσως μετά την απόφαση αυτή, σύσσωμα τα τρία μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ εξέδωσαν ανακοίνωση-καταπέλτη για την UEFA.

Χαρακτηρίζουν την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ευρώπης «μονοπώλιο». Και φυσικά κάνουν λόγο για βελτίωση του ποδοσφαίρου, χωρίς κανένα… αφεντικό στην πλάτη καμιάς ομάδας που αγωνίζεται στη Γηραιά Ήπειρο.

Η ανακοίνωση των τριών πρωτεργατών της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ:

«Οι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη δικαστική απόφαση της Παρασκευής, η οποία διατάσσει την UEFA να ανακαλέσει άμεσα όλα τα μέτρα κόντρα στα ιδρυτικά μέλη της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένης της αρχειοθέτησης της πειθαρχικής διαδικασίας που έχει ανοίξει για τις προαναφερθείσες ομάδες, γεγονός που κρίνει χωρίς αντίκτυπο το πρόστιμο και τις αποφάσεις που επιβλήθηκαν κόντρα στα εννιά υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη, ως απαραίτητη προϋπόθεση να μην ανοίξει πειθαρχική διαδικασία. European Super Λιγκ

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Με αυτόν τον τρόπο το δικαστήριο υποστηρίζει εκ νέου τη θέση των ομάδων της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ και απορρίπτει την έφεση της UEFA, επιβεβαιώνοντας την προειδοποίηση προς αυτήν ότι η μη συμμόρφωση προς την απόφαση μπορεί να φέρει οικονομικές και νομικές ποινές. Η υπόθεση θα εξεταστεί στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο, το οποίο θα επανεξετάσει το μονοπώλιο της UEFA στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Έχουμε το καθήκον να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο. Η UEFA αυτοανακυρήχθηκε σε ρυθμιστή, χειριστή και μοναδικό ιδιοκτήτη και διευθυντή ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου. Αυτή η μονοπωλιακή θέση, σε σύγκρουση συμφερόντων, βλάπτει σοβαρά το ποδόσφαιρο και την ανταγωνιστική του ισορροπία. Όπως έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις, οι οικονομικοί έλεγχοι είναι ανεπαρκείς και δεν έχουν εφαρμοστεί αντικειμενικά. Οι σύλλογοι που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες έχουν το δικαίωμα να διοικούν τους δικούς τους αγώνες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι από εδώ και πέρα ​​δεν θα υφιστάμεθα συνεχείς απειλές από την UEFA. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο του εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ με εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τους οπαδούς, παίκτες, προπονητές, ομάδες, πρωταθλήματα και εθνικές και διεθνείς ομοσπονδίες. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στοιχεία της πρότασής μας που πρέπει να αναθεωρηθούν και, φυσικά, να βελτιωθούν μέσω διαλόγου και συναίνεσης. Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε την επιτυχία ενός έργου που θα σέβεται πάντα τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ