Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαίνει χειρουργείο ο Ράσφορντ για τον ώμο του!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπαίνει χειρουργείο ο Ράσφορντ για τον ώμο του!

O Mάρκους Ράσφορντ θα αναγκαστεί να διαβεί την πόρτα της χειρουργικής αίθουσας για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον ώμο του.

30.07.2021 | 18:16

Ατυχία στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και ο Μάρκους Ράσφορντ θα απουσιάσει μέχρι τον Νοέμβρη. Ο λόγος είναι το πρόβλημα που έχει στον ώμο του. Δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία και εύλογα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο δεξιοπόδαρος φορ έπαιξε και στο πρόσφατο Euro. Για ελάχιστα λεπτά έδωσε το «παρών» και στον τελικό απέναντι στην Ιταλία. Ωστόσο, ήταν εκ των μοιραίων που αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι. Και κάπως έτσι η Αγγλία δεν επέστρεψε… σπίτι το τρόπαιο.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιβεβαίωσε πως ο Ράσφορντ θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε επέμβαση, λόγω του προβλήματος του στον ώμο και θα μείνει εκτός δράσης, τουλάχιστον, για τρεις μήνες.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Αρχές Νοέμβρη επιστρέφει ο Ράσφορντ

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, ο οποίος πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τον χαμένο τελικό του Euro κόντρα στην Ιταλία και τη δική του αστοχία στη διαδικασία των πέναλτι, αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα, που τον ταλαιπωρεί τα δύο τελευταία χρόνια. Η χειρουργική επέμβαση αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες με τον Ράσφορντ να μένει εκτός γηπέδων έως τις αρχές Νοεμβρίου.

Συνεπώς, θα πάρει παράταση το… σμίξιμο με τον συμπατριώτη του, Τζέιντον Σάντσο. Ο πρώην άσος της Ντόρτμουντ μάλιστα έχασε κι εκείνος πέναλτι στον τελικό με τους Ιταλούς. Και μαζί μπήκαν ως αλλαγή στις τελευταίες στιγμές της παράτασης του αγώνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version