ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Οι «τελειωμένοι» της Ρεάλ είναι εδώ – Ίσκο και Μπέιλ έκρυψαν την μπάλα! (vid)

Οι προπονήσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν και παίρνουν με τους Ίσκο και Γκάρεθ Μπέιλ να κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν ακόμη και τώρα την κλάση τους!

Οι «τελειωμένοι» της Ρεάλ είναι εδώ – Ίσκο και Μπέιλ έκρυψαν την μπάλα! (vid)

Στη Ρεάλ Μαδρίτης το πλάνο για τη νέα χρονιά είναι ξεκάθαρο για τον Κάρλο Αντσελότι. Πρέπει να εκμεταλλευτεί όλο το υπάρχον δυναμικό. Δεν περισσεύει κανείς από τα πλάνα του. Ειδικά για τα «μεγάλα ονόματα» δεν χρειάζεται να γίνεται ούτε λόγος. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει κάνει κάποια σπουδαία μεταγραφή από τη μέση και μπροστά.

Όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Τουλάχιστον όχι φέτος. Ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Πρέπει να κάνει τόσο τον Γκάρεθ Μπέιλ όσο και τον Ίσκο να δείξουν ποιοι είναι. Να νιώσουν και πάλι μέλη της ομάδας. Να νιώσουν σημαντικοί. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγματα στον κόσμο.

Ωστόσο, αν μπορεί κάποιος να το κάνει και μάλιστα με επιτυχία, τότε αυτός είναι ο «Καρλέτο». Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής μόνο άσχημα δεν είναι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Όπως φάνηκε και στο γκολ που σημείωσαν οι δύο έμπειρο ποδοσφαιριστές. Ο Ίσκο βρήκε με πολύ όμορφη μπαλιά τον έμπειρο εξτρέμ και εκείνος με απίθανο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κερδίζοντας τα χειροκροτήματα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Περιμένει πολλά από τους... ξεχασμένους της η Ρεάλ Μαδρίτης! 

Περιμένει πολλά από τους… ξεχασμένους της η Ρεάλ Μαδρίτης!

Όπως γράψαμε πιο πάνω δεν είναι μόνο οι Ίσκο και Γκάρεθ Μπέιλ που θα κληθούν αυτή τη σεζόν που θα ξεκινήσει σύντομα να δώσουν απαντήσεις. Ή να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ακόμη ένας έμπειρος μεσοεπιθετικός. Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ.

Μετά από δύο χρόνια ήρθε η στιγμή για τον Βέλγο παίκτη τι μπορεί να κάνει επιτέλους με την μπάλα στα πόδια, όντας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Τραυματισμοί και λοιπά προβλήματα από το 2019 μέχρι και σήμερα δεν τον άφησαν ποτέ να δείξει το πραγματικό του ταλέντο και πόσο μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια των «μερένχες». Μήπως ήρθε η ώρα του θαύματος με τον Κάρλο Αντσελότι δίπλα του;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ