ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Όλοι μπορεί να φύγουν από τη Ρεάλ, ο Καρίμ ποτέ!

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένα λαμπρό κεφάλαιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα αργήσει να κλείσει. Οι δύο πλευρές βρίσκονται όλο και πιο κοντά σε νέα συμφωνία.

Όλοι μπορεί να φύγουν από τη Ρεάλ, ο Καρίμ ποτέ!

Δώδεκα χρόνια και συνεχίζει ο Καρίμ Μπενζεμά. Ήταν καλοκαίρι του 2009 όταν η «Βασίλισσα» παρουσίασε στο επιβλητικό Σαντιάγκο Μπερναμπέου ένα από τα νέα αστέρια – τότε – του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος επιθετικός μετά από τις εξαιρετικές του χρονιές με τη φανέλα της Λιόν είχε μπροστά του την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Να αγωνιστεί για τα χρώματα της Ρεάλ.

Φθάνοντας στο σήμερα ο «γάμος» αυτός κρίνεται απόλυτα πετυχημένος. Ο Καρίμ Μπενζεμά πέρασε με επιτυχία κάθε πρόκληση που ανοίχτηκε μπροστά του. Πλέον είναι ο σημαιοφόρος της «Βασίλισσας». Ο παίκτης που την τραβάει μπροστά και προσπαθεί να τη φέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Ε αυτόν τον παίκτη δεν μπορείς παρά να τον δεσμεύσεις για… πάντα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Μπενζεμά

Η συνεργασία του με τους Μαδριλένους ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι όμως και οι δύο πλευρές παρουσιάζονται πρόθυμες να την επεκτείνουν. Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 33χρονο αστέρα. Πιο συγκεκριμένα, ο Φλορεντινό Πέρεθ επιθυμεί να ανανεώσει τον Γάλλο για ακόμη έναν χρόνο διατηρώντας τον στη Μαδρίτη μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Όλο και πιο κοντά στην ανανέωση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενζεμά

Η διοίκηση της Ρεάλ επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο τη θέληση και προσπάθεια του Μπενζεμά να ηγηθεί της ομάδας στα δύσκολα. Όταν πραγματικά βρισκόταν μόνος του σε μεγάλα παιχνίδια χωρίς κανένα στήριγμα και κατάφερνε να βρει τη λύση για την ομάδα. Στη «Βασίλισσα» άπαντες σκέφτονται την επόμενη ημέρα. Μπενζεμά, Κρόος, Μόντρις είναι ποδοσφαιριστές που αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσουν. Μια νέα γενιά καλείται να τους διαδεχθεί και να δημιουργήσει τις βάσεις μιας ομάδας που θα επιχειρήσει να κατακτήσει ξανά τα πάντα.

Μέχρι τότε – όλο και καθυστερεί την ανανέωση του ρόστερ – η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίζει να βασίζεται στις σταθερές της. Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι μια από αυτές. Η κολώνα που στέκει αγέρωχη στην επίθεση και συνεχίζει να σκορπά φόβο στους αντιπάλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ