ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγγλία

«Έκλεισε» τον αντί-Γκρίλις η Άστον Βίλα!

Με την αποχώρηση του Τζακ Γκρίλις θέμα χρόνου από την Άστον Βίλα, οι «χωριάτες» έφτασαν σε συμφωνία με τον Λίον Μπέιλι για να καλύψουν το κενό

«Έκλεισε» τον αντί-Γκρίλις η Άστον Βίλα!

Έτοιμη την εναλλακτική της επιλογή για τον Τζακ Γκρίλις έχει η Άστον Βίλα. Πριν ακόμα ο Άγγλος εξτρέμ φύγει από την ομάδα, επήλθε συμφωνία για τον διάδοχό του στο ρόστερ.

Όλη η Αγγλία έχει «βουίξει» για την αποχώρηση του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της Αγγλίας τις τελευταίες ώρες, η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε επίσημη πρόταση με ποσό ρεκόρ για τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Οι «χωριάτες» δεν θέλουν να σταθούν εμπόδιο στον αρχηγό τους και αναμένεται να δεχθούν αργά ή γρήγορα πως θα αποτελέσει παρελθόν.

«Αστραπιαία» βρήκε τον διάδοχο του Γκρίλις!

Όμως επειδή «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», η Βίλα έχει ήδη «κλειδώσει» τον αντικαταστάτη του Γκρίλις. Όπως αναφέρει το «Skysports», ο Λίον Μπέιλι της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι έτοιμος να γίνει διάδοχος του Άγγλου εξτρέμ στο Μπέρμινχαμ. Η προσφορά των 30 εκατομμυρίων λιρών που κατέθεσε η Άστον Βίλα στις «ασπιρίνες» για τον νεαρό Τζαμαϊκανό παίκτη έγινε δεκτή. Κάτι που γνωστοποίησε η ίδια η ομάδα με επίσημη ανακοίνωση της.

«Η Άστον Βίλα και η Μπάγερ Λεβερκούζεν έφτασαν σε συμφωνία σχετικά με την μεταγραφή του Λίον Μπέιλι. Αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης, καθώς και να συμφωνηθούν οι προσωπικοί όροι» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βίλα.

Ο Τζαμαϊκανός ταχύτατος εξτρέμ βρέθηκε πέρσι στο «μικροσκόπιο» μεγάλων αγγλικών συλλόγων, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβεπουλ. Όμως, η τιμή των 40 εκατομμυρίων λιρών απέτρεψε τους διώκτες του από το να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Πριν επιλέξει να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της Τζαμάικα, ο Μπέιλι είχε επικοινωνήσει με τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Αυτό, καθώς οι παππούδες του είχαν βρετανικό διαβατήριο. Ωστόσο, φοβούμενος πως δεν θα έχει επαρκή χρόνο συμμετοχής, τελικά επέλεξε την χώρα που γεννήθηκε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ