ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 Τόκυο

Ματσάρες στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά! (vids)

Συμπληρώθηκε το παζλ των τεσσάρων για το Ολυμπιακό τουρνουά στο ποδόσφαιρο, καθώς ολοκληρώθηκαν τα προημιτελικά με τέσσερις ματσάρες.

Ματσάρες στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά! (vids)

Τα προημιτελικά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού τουρνουά ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. Η τετράδα έκλεισε και θα απαρτίζεται από τις Ιαπωνία, Ισπανία, Βραζιλία και Μεξικό. Με τα ζευγάρια να είναι τα εξής: Ιαπωνία – Ισπανία (3/8, Σαϊτάμα) και Βραζιλία – Μεξικό (3/8, Κασίμα).

Πάμε να δούμε τι συνέβη στα προημιτελικά. Στο ματς που ξεκίνησε στις 11:00 ώρα Ελλάδας πάντα, η Ισπανία τα χρειάστηκε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Αλλά τελικά πήρε την πρόκριση στην παράταση, με τους Ιβοριανούς να μένουν από δυνάμεις και να δέχονται τρία γκολ στο τελικό 5-2 (2-2 η κανονική διάρκεια). Με τον Μιρ να είναι ο πρωταγωνιστής και MVP του αγώνα, σκοράροντας σε κάθε εκπνοή…

Ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Μπαϊγί άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό. Ο Όλμο ισοφάρισε στο 30′ και περιμέναμε άλλη μια ώρα για το επόμενο γκολ. Ο Γκραντέλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς έδωσε προβάδισμα στην Ακτή, αλλά ο Μιρ της χάλασε τα σχέδια σκοράροντας στο 90+3′! Στην παράταση ο Οϊαρθάμπαλ έκανε το 3-2 με πέναλτι, για να έρθει ο Μιρ να βάλει άλλα δυο γκολ, στο 117′ και το 120′.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στα πέναλτι οι διοργανωτές

Συναρπαστικός ήταν ο δεύτερος προημιτελικός (12:00) με την ομάδα της Ιαπωνίας να επικρατεί στα πέναλτι με 4-2 της Νέας Ζηλανδίας και να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο, μετά την Ισπανία, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τόσο η κανονική διάρκεια, όσο και η παράταση έληξαν χωρίς γκολ. Έτσι, στη διαδικασία των πέναλτι οι Ιάπωνες ήταν πιο ψύχραιμοι και πανηγύρισαν την πρόκριση.

Δύσκολη πρόκριση για Βραζιλία

Η Βραζιλία επιβεβαίωσε, έστω με μεγάλη δυσκολία, τα προγνωστικά στον τρίτο προημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών, καθώς νίκησε με 1-0 την αξιόμαχη Αίγυπτο και πήρε το τρίτο εισιτήριο, μετά την Ισπανία και την Ιαπωνία, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η «σελεσάο» των Ντάνι Αλβες και Ριτσάρλισον είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες και πήρε τελικά την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης με το γκολ του Ματέους Κούνια στο 37ο λεπτό του αγώνα στη Σαϊτάμα.

Χορός των γκολ στη Γιοκοχάμα

Το πιο χορταστικό ματς ήταν το μεταγενέστερο χρονικά. Η Νότια Κορέα παρότι σκόραρε τρία γκολ, δέχτηκε τα διπλάσια από το Μεξικό, με τον δείκτη του σκορ να γράφει 6-3. Η ομάδα της Αμερικής είχε ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά από το πρώτο ημίχρονο που έληξε με 3-1. Μάρτιν και Κόρδοβα έβαλαν από δυο γκολ, με τους Ρόμο και Αγκιλάρ να σημειώνουν από ένα. προημιτελικά

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ