ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

«Παραμένει αρχηγός για εμάς ο Τζέκο στην Ρόμα»

Με τον καλύτερο τρόπο για τον Εντίν Τζέκο μίλησε ο Χένριχ Μικιταριάν, ο οποίος θεωρεί ακόμα αρχηγό της Ρόμα τον Βόσνιο, παρά την καθαίρεση του.

«Παραμένει αρχηγός για εμάς ο Τζέκο στην Ρόμα»

Μια εξήγηση για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται εδώ και μήνες στην Ρόμα ο Έντιν Τζέκο έδωσε ο Χένριχ Μικιταριάν. Ο Αρμένιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βόσνιο φορ, επιβεβαιώνοντας πως είναι ακόμα ο ηγέτης των αποδυτηρίων της.

Η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερα περίεργη για τον Εντίν Τζέκο. O ικανότατος σκόρερ της Ρόμα είχε μια ανοικτή διαμάχη με τον προπονητή των «τζιαλορόσι», Παόλο Φονσέκα τον περασμένο Ιανουάριο. Αποτέλεσμα ήταν ο Βόσνιος να χάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς και να εκτοπιστεί από το αρχικό σχήμα ως τιμωρία. Αιτία αποτέλεσαν μερικές δηλώσεις του Τζέκο, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Σπέτσια στο Κόπα Ιτάλια. Η κόντρα μάλιστα των δύο ανδρών ήταν τόσο μεγάλη, που ο Πορτογάλος προσπάθησε να πουλήσει τον 35χρονο κυνηγό. Κάτι που ωστόσο δεν προχώρησε.

«Το περιβραχιόνιο δεν μετρά, ο Τζέκο είναι ο ηγέτης μας»

Παρά τις εξελίξεις όμως, ο Βόσνιος παραμένει ο ηγέτης της ομάδας. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Χένριχ Μικιταριάν, μιλώντας για τον Βόσνιο επιθετικό. «Ήταν μια πολύ άσχημη κατάσταση» δήλωσε ο Αρμένιος εξτρέμ αναφερόμενος στην κόντρα των δύο ανδρών στην «Corriere dello Sport». «Κανένας μας δεν ήθελε να δει την ομάδα να χωρίζεται έτσι. Το θετικό είναι όμως πως συνεχίσαμε να δουλεύουμε ενωμένοι σαν ομάδα. Βρήκαμε έναν τρόπο να συμφωνήσουμε και έτσι στο τέλος της σεζόν ο Εντίν μας έδωσε ένα χεράκι. Όπως πάντα κάνει».

«Ο Τζέκο παραμένει ο αρχηγός μας, ακόμα και χωρίς το περιβραχιόνιο. Η εμπειρία του, το χάρισμά του και ο τρόπος που όλοι τον αγαπούν τον κάνει αρχηγό μας. Το περιβραχιόνιο δεν έχει τόση σημασία» σχολίασε ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «τζιαλορόσι ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον επιθετικό της Τζένοα Έλντορ Σομουρόντοφ για 20 εκατομμύρια ευρώ. Όμως ο Μικιταριάν πιστεύει πως ο Βόσνιος θα παραμείνει το «κανόνι» της ομάδας. «Στα 35 του είναι ακόμα ο “δολοφόνος” μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρμένιος.

Η νέα σεζόν ξεκινάει και ο Λορέντζο Πελεγκρίνι παραμένει αρχηγός της ομάδας, μετά την καθαίρεση του Τζέκο. Κάτι που μάλλον δεν θα αλλάξει ούτε από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Αξίζει να αναφερθεί πως οι Μιράντε, Κριστάντε, Σπινατσόλα, Μαντσίνι αλλά και ο αρχηγός της Ρόμα, Πελεγκρίνι είχαν ζητήσει την επαναφορά του Βόσνιου στον ρόλο του αρχηγού. Ένδειξη της πίστης στο πρόσωπο του πολύπειρου επιθετικού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ