Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θρήνος στον Άγιαξ – Πέθανε 16χρονος ποδοσφαιριστής
Άγιαξ

Θρήνος στον Άγιαξ – Πέθανε 16χρονος ποδοσφαιριστής

Μια τραγική είδηση έρχεται να σκεπάσει με θλίψη το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Ο 16χρονος παίκτης του Άγιαξ, Νόα Γκέσερ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

31.07.2021 | 11:56

Μια τραγική είδηση ήρθε να σκεπάσει με θλίψη την οικογένεια του Άγιαξ. Το πρωί του Σαββάτου ο ολλανδικός σύλλογος έκανε γνωστό τον χαμό ενός 16χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στα εφηβικά τμήματα της ομάδας. Ο Νοά Γκέσερ ανασύρθηκε νεκρός όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδερφός του συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Το θλιβερό συμβάν έγινε το βράδυ της Παρασκευής και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει σοκ στο ολλανδικό ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα του Άγιαξ για τον θάνατο του Γκέσερ

Όσοι τον γνώρισαν μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί και ένα μεγάλο ταλέντο. Ο νεαρός είχε αποκτηθεί από τον Άγιαξ το 2018 ενώ φέτος μόλις είχε πάρει την «προαγωγή» στην ομάδα U-17 του συλλόγου. Η είδηση του τραγικού του χαμού έχει σκεπάσει με απέραντη θλίψη την οικογένεια του ολλανδικού συλλόγου και όχι μόνο. Ήταν μόλις 16 ετών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version