ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Παραμιλάει» ο Κούμαν με την ταλεντάρα της Μπαρτσελόνα!

Ολοένα και καλύτερα πράγματα βλέπει στα φιλικά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα ο Ρόναλντ Κούμαν που έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό χάρη στον Γιουσούφ Ντεμίρ.

«Παραμιλάει» ο Κούμαν με την ταλεντάρα της Μπαρτσελόνα!

Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις σε κάποιο φιλικό. Δεν υπάρχει πίεση. Δεν υπάρχει άγχος. Ακόμη και αν βρίσκεσαι να φοράς τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μπορείς να κάνεις και μία… υπερβολή. Έλα, όμως, όπου ο Ρόναλντ Κούμαν δεν ξέρει τι να πρωτοπεί και τι να πρωτοκάνει με όλα αυτά που βλέπει.

Και είναι θετικά. Σε καμία περίπτωση αρνητικά! Τουλάχιστον όχι για την ώρα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (31/7) κόντρα στη Στουτγκάρδη δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν… ό,τι ήθελαν την άμυνα των Γερμανών. Πρώτος και καλύτερος ο Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός σημείωσε ένα γκολ, έφτιαξε ακόμη ένα και μοίρασε αρκετές… σακούλες σε όσους πήγαν να τον σταματήσουν.

Θα περίμενε κάποιος από τον Κούμαν να μιλάει μόνο για εκείνον. Μόνο για χάρη του. Αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτά που είδε από τον Γιουσούφ Ντεμίρ. Ο νεαρός εξτρέμ, ο οποίος έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Ραπίντ Βιέννης, σημείωσε και εκείνος γκολ. Το πρώτο του με τη φανέλα των Ισπανών.

Και όχι μόνο αυτό. Με τις ατομικές του ενέργειες έδειξε ότι μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και να είναι μία πηγή κινδύνων από τα πλάγια. Έτσι, ο Κούμαν είχε να καταγράψει μόνο θετικά στο μπλοκάκι του για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή που κερδίζει αργά, αλλά σταθερά πόντους στην καρδιά του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Καλός και χρυσός ο Ντεμίρ, αλλά, που να χωρέσει στην Μπαρτσελόνα! 

Καλός και χρυσός ο Ντεμίρ, αλλά, που να χωρέσει στην Μπαρτσελόνα;

Σε λίγες εβδομάδες η σεζόν ξεκινάει και επίσημα για την Μπαρτσελόνα. Ήδη στην επίθεση των Καταλανών υπάρχουν πολλά και μεγάλα ονόματα. Κανείς δεν γνωρίζει από πρώτο χέρι ποιος πρόκειται να είναι βασικός και ποιος θα βρεθεί στον πάγκο. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει δώσει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ματς του καλοκαιριού στον Γιουσούφ Ντεμίρ.

Ο 18χρονος έχει πάρει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Έχει δείξει ότι μπορεί να συνεχίσει έτσι αν ο Ολλανδός συνεχίσει να τον εμπιστεύεται και με το που ξεκινήσουν τα επίσημα ματς. Πάντως ήδη οι πρώτες εντυπώσεις έχουν θετικό πρόσημο! Εκτός από τον Ντεμίρ πολλά λεπτά συμμετοχής στα φιλικά μετράνε και οι Πικέ με τον Ντεστ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ