ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

H Γιουβέντους μιλάει με Κιελίνι και του δίνει αυτά που θέλει!

Τη φανέλα της Γιουβέντους θα συνεχίσει να φοράει μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 ο έμπειρος στόπερ της ομάδας, Τζόρτζιο Κιελίνι, όπως έκανε γνωστό ο Ρομάνο.

H Γιουβέντους μιλάει με Κιελίνι και του δίνει αυτά που θέλει!

Ο σπουδαίος αμυντικός και αρχηγός της Γιουβέντους δεν πάει πουθενά! Τουλάχιστον όχι από τώρα! Ο Τζόρτζιο Κιελίνι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, τον Αντρέα Ανιέλι και όπως όλα δείχνουν τα έχουν βρει σε όλα! Το μόνο που μένει είναι το καθαρά τυπικό κομμάτι, ώστε να γίνει πραγματικότητα το deal.

Μία συμφωνία που θα κρατάει τον Κιελίνι στην ιταλική πόλη μέχρι και το καλοκαίρι του 2023! Όπως επιβεβαίωσε με το έγκυρο ρεπορτάζ του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο! Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός στα γραφεία της «Μεγάλης Κυρίας», ώστε να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές.

Μόλις συμβεί αυτό τότε θα μπει κανονικά και σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Άλλωστε σκοπός τόσο του ίδιου όσο και της Γιουβέντους, αλλά και του ίδιου του Ανιέλι είναι από τώρα μέχρι και το θέρος του 2023 ο Κιελίνι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ειδικά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στο Κατάρ το 2022. Άλλωστε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει επιβεβαιώσει με πράξεις και όχι με λόγια ότι η ηλικία είναι απλά ένα… νούμερο και ότι μπορεί πολύ εύκολα και άνετα να κάνει τη διαφορά όταν του ζητηθεί. Ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Οι μαγικές εμφανίσεις του Κιελίνι στο Euro 2020 με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας!

Οι μαγικές εμφανίσεις του Κιελίνι στο Euro 2020 με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας!

Πριν το Euro 2020 ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, δεν έδειχνε και τόσο… ζεστός, ώστε να κρατήσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι για παραπάνω από ένα χρόνο ακόμη με την ομάδα. Άλλωστε είναι και 36 ετών! Παρόλα αυτά οι εμφανίσεις του έμπειρου στόπερ στο Euro με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας έδειξαν ότι έχει πολλά ακόμα να προσφέρει.

Ναι μεν μπορεί να έχει τα… χρονάκια του, αλλά, όσο εκείνα περνάνε και μπαίνουν στην πλάτη του εκείνος γίνεται ολοένα και καλύτερος αμυντικός. Κάτι που έδειξε στα πιο δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια του τουρνουά. Ειδικά όταν η μπάλα έκαιγε! Πλέον δύσκολα η Γιουβέντους θα τον χάσει και πρόκειται να τον έχει μαζί της γι’ ακόμη δύο καλοκαίρια. Όταν ο Κιελίνι θα είναι και με τη βούλα 38 ετών!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ