ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα σε Μορίμπα: «Πάνω από την Μπαρτσελόνα κανείς!»

Για το μέλλον του Ιλάιθ Μορίμπα και όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες πήρε θέση ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, με δηλώσεις του.

Λαπόρτα σε Μορίμπα: «Πάνω από την Μπαρτσελόνα κανείς!»

Στην Μπαρτσελόνα δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Θέλουν εδώ και τώρα να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτωπα με ανανεώσεις. Άλλωστε μέσα στις επόμενες ημέρες οι Καταλανοί θα ξεκινήσουν τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια. Πρώτος και καλύτερος στη λίστα τους είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κατά νου και την περίπτωση του Ιλάιθ Μορίμπα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ζουάν Λαπόρτα. Τη σεζόν που πέρασε ο νεαρός μέσος έκανε μερικά αρκετά καλά ματς με τους Καταλανούς. Παρόλα αυτά δεν δείχνει ιδιαίτερα… ζεστός, ώστε να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο μαζί τους και στη συνέχεια να πάει κανονικά και με τον… νόμο στην πρώτη ομάδα.

Κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον ισχυρό άνδρα της ισπανικής ομάδας, όπως τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

«Αν δεν θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί μας, τότε υπάρχουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Δεν θέλουμε παίκτες στην ομάδα και συγκεκριμένα στη “Μασία” που δεν έχουν πρόθεση να υπογράψουν μαζί μας και να παραμείνουν στην ομάδα για χρόνια. Η Μπαρτσελόνα είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα.

Δεν μπορούμε να σε καμία περίπτωση να τον αφήσουμε να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και μετά να τον αφήσουμε να αποχωρήσει. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό για κανέναν ποδοσφαιριστή. Ούτε για εκείνον, ούτε για κάποιον άλλον στο μέλλον. Αν θέλει να αποχωρήσει μπορεί να το κάνει αν και εφόσον έχει άλλες προτάσεις στα χέρια του. Κανείς δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η Μπαρτσελόνα δεν θα... παρακαλάει και πολύ τον Μορίμπα! 

Η Μπαρτσελόνα δεν θα… παρακαλάει και πολύ τον Μορίμπα!

Ο Ιλαίθ Μορίμπα είναι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα της Μπαρτσελόνα. Ναι μεν ο συναγωνισμός είναι μεγάλος για τη θέση που αγωνίζεται. Όμως, οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του. Αυτό ο ίδιος το έχει καταλάβει και θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται από τους «μπλαουγκράνα» τώρα που… γυρίζει και πριν υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο.

Αυτό δεν είναι εύκολο ιεραρχικά και σίγουρα μπορεί να προκαλέσει πολλούς τριγμούς στις τάξεις της ομάδας. Ειδικά τώρα που υπάρχει μία ηρεμία. Ακόμη και έτσι, όμως, υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι που δεν έχει πρόβλημα να του δώσει ό,τι επιθυμεί, ώστε να τον κάνει δικό της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ