ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αντσελότι ξέρει πως να φέρει Κριστιάνο στη Ρεάλ!

O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμη και τώρα, μετά από χρόνια, πολύ καλές σχέσεις με τον Κάρλο Αντσελότι και θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του.

Ο Αντσελότι ξέρει πως να φέρει Κριστιάνο στη Ρεάλ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συνεργαστεί με ένα σωρό προπονητές. Με μερικούς από τους καλύτερους του κόσμου. Όμως, πάντα πολύ ψηλά στη λίστα του έμπειρου φορ ήταν ένα όνομα. Εκείνο του Κάρλο Αντσελότι. Οι δύο άνδρες από το κοινό τους πέρασμα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν άργησαν να «δέσουν».

Ναι μεν μπορεί να μην έμελλε να μείνουν για καιρό μαζί. Όμως, ο καθένας έχει την καλύτερη γνώμη για τον άλλον. Κάτι που έχουν δείξει πολλάκις τόσο με τις δημόσιες εμφανίσεις τους όσο και με αυτά που αναφέρουν ο ένας για τον άλλον κατά καιρούς. Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο για την ώρα βρίσκεται στον «αέρα».

Ναι μεν μπορεί να μην μένουν πολλές ημέρες μέχρι και το επίσημο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Αλλά τα δημοσιεύματα, ειδικά από την πλευρά του ισπανικού Τύπου, που τον θέλουν να… ψάχνεται να επιστρέψει στη «βασίλισσα» συνεχώς και αυξάνονται. Και οι λόγοι είναι απλοί, όπως αναφέρει η «Marca» και η «As».

Ο 36χρονος στράικερ έχει επαφές με τον Αντσελότι με τους δύο άνδρες να μην έχουν θέμα, ώστε να συνεργαστούν και πάλι μεταξύ τους. Και ας έχουν περάσει τα χρόνια σε σχέση με την τελευταία φορά που κάτι τέτοιο έγινε πραγματικότητα και πάλι υπό την σκεπή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους!  Μπορεί μία πιθανή επιστροφή Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης να... διασκεδάσει τις εντυπώσεις; 

Μπορεί μία πιθανή επιστροφή Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις;

Καλές -στη θεωρία- οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Κάρλο Αντσελότι. Όμως, υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Φλορεντίνο Πέρεθ είδε τόσο τον Σέρχιο Ράμος όσο και τον Ραφαέλ Βαράν να την… κάνουν για ξένες πολιτείες.

Δύο κινήσεις που έριξαν επίπεδο τους Μαδριλένους. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο επικοινωνιακό. Εκεί που μπορεί να πάρει και πάλι πολύτιμους πόντους ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης αν καταφέρει να ψήσει και πάλι τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω του Κάρλο Αντσελότι, να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «μερένχες». Κάτι που για την ώρα φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο και συγκεντρώνει πάρα πολύ λίγες πιθανότητες, ώστε να γίνει και επίσημα πραγματικότητα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ