ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Ο Τσάμπερλεϊν στην Γουέστ Χαμ θα αναγεννηθεί»

Την αποχώρηση του Τσάμπερλεϊν από το Λίβερπουλ βλέπουν ως καλύτερη επιλογή τηλεσχολιαστές, προκειμένου ο 28χρονος να δει πάλι... άσπρη μέρα.

«Ο Τσάμπερλεϊν στην Γουέστ Χαμ θα αναγεννηθεί»

Το παράδειγμα του Τζέσι Λινγκαρντ προτρέπουν να ακολουθήσει ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τον πρώην Άγγλο διεθνή και το ενδεχόμενο «αναγέννησης» στα «σφυριά» είναι ορατό.

Την κατιούσα έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν στην Λίβερπουλ. Συνεχείς τραυματισμοί και κακή φόρμα, περιόρισαν τον Άγγλο σε μόλις 286 λεπτά συμμετοχής την περασμένη σεζόν τον Άγγλο χαφ. Μόλις στα 27 του, ο Τσάμπερλεϊν μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά σε κορυφαίο επίπεδο. Όμως αυτό φαίνεται πως δύσκολα θα συμβεί στο Λίβερπουλ και υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Τσάμπερλεϊν, κάν’το όπως ο… Λινγκαρντ!

Η αλλαγή σκηνικού μπορεί να βοηθούσε τον παίκτη των «ρεντς» να επαναφέρει την καριέρα του στον σωστό δρόμο. Ακριβώς όπως έκανε πέρσι ο Τσέσι Λίνγκαρντ πηγαίνοντας δανεικός στην Γουέστ Χαμ. Εκεί ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατάφερε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, τον οποίο αξιοποίησε στο έπακρο. Μετά από μόλις 16 παιχνίδια, ο 28χρονος σκόραρε 9 φορές και έμεινε για λίγο εκτός αποστολής για την Αγγλία του Euro.

Mια ανάλογη κίνηση θα ήταν σοφή για τον Γκλεν Τζόνσον να ακολουθήσει και ο Τσάμπερλεϊν. «Η Γουέστ Χαμ είναι μια εξαιρετική ομάδα και ο Άλεξ θα μπορούσε να διασκεδάσει ξανά παίζοντας ποδόσφαιρο» ανέφερε ο παλαίμαχος μπακ της Λίβερπουλ. «Ας ελπίσουμε ότι το σώμα του θα μπορέσει να βγάλει ολόκληρη την επόμενη χρονιά. Πιστεύω πως η Γουέστ Χαμ του Μόγιες θα είναι ο ιδανικός προορισμός για αυτόν. Θα του έλυνε τα δεσμά και θα τον απελευθέρωνε».

Οι «χάμερς» φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον Τσάμπερλεϊν, ο οποίος πλησιάζει στην λήξη του συμβολαίου του (λήγει το 2023). Δεδομένου ότι η Λίβερπουλ κάνει εκκαθάριση του ρόστερ, αν έρθει η κατάλληλη προσφορά, οι «ρεντς» δεν θα έλεγαν όχι. Σημειώνεται πως ο Λινγκαρντ επέστρεψε πίσω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το τέλος του δανεισμού του. Έτσι, άφησε ένα κενό που είχαν κλείσει με αυτόν στην Γουέστ Χαμ. Ένα κενό που πλέον πρέπει πάλι να καλυφθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ