Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζιρού: «Άκουσα τον Θεό και υπέγραψα στη Μίλαν!»
Μίλαν

Ζιρού: «Άκουσα τον Θεό και υπέγραψα στη Μίλαν!»

Ο Ολιβιέ Ζιρού με δηλώσεις του έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τη Μίλαν και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

02.08.2021 | 18:48

Θέλημα… Θεού ήταν η μεταγραφή του Ολιβιέ Ζιρού στη Μίλαν! Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος στράικερ λίγες ώρες, μετά το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας! Ο πρώην φορ των Άρσεναλ και Τσέλσι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν σε επαφές με τους «ροσονέρι».

Εν τέλει δεν άργησε και τόσο πολύ να δώσει τα χέρια μαζί τους. Μιας και σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα και στόχος του είναι να γράψει και εκεί όσο το δυνατόν περισσότερες σελίδες ένδοξης ιστορίας!

«Η Τσέλσι είναι μία μεγάλη και σπουδαία ομάδα. Όμως, ήταν καιρός για εμένα να φύγω από εκεί. Άκουσα τον Θεό και υπέγραψα στη Μίλαν! Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο, όπου με κέρδισε με το project του και όλο αυτό το σχέδιο που υπάρχει γενικότερα στις τάξεις της ομάδας.

Από μικρός παρακολουθώ και θαυμάζω τη Μίλαν. Κυρίως λόγω του Σεφτσένκο. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι εγώ και εκείνος θα έχουμε στο μέλλον μία τόσο καλή σχέση και όπου θα μπορώ να παίρνω συμβουλές από εκείνον. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Πάολο Μαλντίνι.

Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω τη νέα χρονιά, ώστε να πετύχω με τη Μίλαν. Θέλω να με βλέπουν οι νεότεροι συμπαίκτες μου σαν τον μεγάλο τους αδερφό και να συζητάνε πράγματα μαζί μου. Παράλληλα, ελπίζω και εύχομαι να με θυμούνται όχι απλά σαν έναν πολύ καλό επιθετικό, αλλά και σαν ένα πολύ καλό άνθρωπο», τα λόγια του πρώην παίκτη της Τσέλσι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Θέλει και στη Μίλαν να κάνει τα… δικά του ο Ζιρού!

Στη Μίλαν τα πράγματα δεν είναι απλά. Ούτε εύκολα. Ειδικά στην επίθεση. Εκεί που δεσπόζει η παρουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως πρόκειται να δυσκολέψει τη ζωή ή το έργο του Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος με δηλώσεις του δείχνει έτοιμος να κάνει τα… δικά του στο «Σαν Σίρο».

Παράλληλα, στόχος του είναι να φτιάξει ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο με τον «Ίμπρα», ώστε να οδηγήσουν τη Μίλαν και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version