ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Διπρόσωπος Ολυμπιακός – «Σκόνταψε» με Λουντογκόρετς

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο ματς με τη Λουντογκόρετς στο «Γ. Καραϊσκάκης», και πλέον θέλει νίκη στη ρεβάνς.

Διπρόσωπος Ολυμπιακός – «Σκόνταψε» με Λουντογκόρετς

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να τριπλασιάσει τις νίκες του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λουντογκόρετς που εμφανίστηκε διαβασμένη στο Φάληρο. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων και θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλο γκολ ειδικά στο τέλος του ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν τραγικοί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ανέβασαν στροφές και εν τέλει έφτασαν στην ισοφάριση στο 87ο λεπτό.

Πλέον ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη μόνο για να προκριθεί, όπως και η Λουντογκόρετς, μιας και το εκτός έδρας γκολ της δεν μετράει παραπάνω.

Το ματς

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να κάνουν αναγνωριστικές κινήσεις. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για να απειλήσουν, με τον Τζολάκη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε και έκανε υποψία φάσεων, ωστόσο οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να συνδυαστούν σωστά για να κάνουν μια αξιόλογη τελική.

Η Λουντογκόρετς έκανε τη φάση του ημιχρόνου. Στο 33′ μια μπαλιά τρύπησε την ερυθρόλευκη άμυνα, αλλά ο Σωτηρίου νικήθηκε από τον Τζολάκη σε τετ-α-τετ! Οι Πειραιώτες είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη και σε συνδυασμό με την ασφυκτική πίεση των Βούλγαρων, αδυνατούσαν να βγάλουν φάσεις. Στο 44′ παραλίγο η Λουντογκόρετς να ανοίξει το σκορ. Ο Ντεσπότοφ εκτέλεσε φάουλ από τα 20 μέτρα, αλλά η μπάλα πήγε ελάχιστα ψηλά άουτ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ολυμπιακός

Βρήκε γκολ οι Λουντογκόρετς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε τον Κουντέ στο ημίχρονο και πέρασε τον Εμβιλά. Ωστόσο, η Λουντογκόρετς βρήκε τον δρόμο για το γκολ. Ο Ντεσπότοφ με εκτέλεση φάουλ κοντά στην περιοχή, νίκησε τον Τζολάκη για το 0-1. Το τείχος που σχημάτισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν… πήδηξε ποτέ και πέρασε η μπάλα προς το ερυθρόλευκο τέρμα.

Μόνιμος κινητήριος μοχλός ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, κυρίως από στημένες φάσεις. Στο 58′ ο Χασάν έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, χάνοντας το γκολ με κεφαλιά από τα δυο μέτρα, καθώς απέκρουσε ο Κάχλινα. Μια ακόμη δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 63′ με το σουτ του Τεκπετέι από τα 35 μέτρα και τον Τζολάκη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στην ύστατη στιγμή ισοφάρισε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Βαλμπουενά, επιχειρούσε συνεχώς γεμίσματα. Με τη βουλγάρικη ομάδα να έχει κλειστεί στα καρέ της. Να αναφέρουμε πως η ελληνική ομάδα φωνάζει για δυο φάσεις. Η μία ήταν ένα τετ-α-τετ του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός σπρώχτηκε από πίσω, αλλά ο Σκωτσέζος διαιτητής δεν έδειξε κάτι. Η άλλη, σε μια αγκωνιά στον Χασάν στην περιοχή. Ο Αιγύπτιος μάτωσε μάλιστα, αλλά ξανά δεν υποδείχτηκε κάτι.

Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 87′ με τον Αγκιμπού Καμαρά να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πολύ σημαντικό τέρμα για κείνον και για τους Πειραιώτες. Η Λουντογκόρετς σπατάλησε… άχαστη ευκαιρία με άδειο τέρμα και τον Τζολάκη μακριά. Δεν άλλαξε κάτι δραματικό στο τέλος και το παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ