ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Ρομέρο φεύγει, Ντεμιράλ έρχεται στην Αταλάντα!

Ακριβώς όπως είχε συμβεί και με την απόκτηση του Κριστιάν Ρομέρο, η Γιουβέντους θα αφήσει έναν δικό της παίκτη, τον Μερίχ Ντεμιράλ να πάει στην Αταλάντα.

Ρομέρο φεύγει, Ντεμιράλ έρχεται στην Αταλάντα!

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Μερίχ Ντεμιράλ είναι η Αταλάντα, η οποία δεν έχασε χρόνο. Πριν πουλήσει τον Κριστιάν Ρομέρο, έφτασε σε συμφωνία για τον Τούρκο αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας.

Ελάχιστες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Κριστιάν Ρομέρο στην Τότεναμ. Αταλάντα και «πετεινοί» συμφώνησαν στα 50+5 εκατομμύρια ευρώ και ο Αργεντίνος κλείνει στην αγγλική ομάδα. Όμως, πριν ακόμα ο 23χρονος φύγει από την «ντέα», ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί.

Η Γιουβέντους δίνει την λύση… ξανά με τον Ντεμιράλ!

Ο Ματέο Λοβάτο έχει ήδη υπογράψει στην ομάδα του Γκασπερίνι. Όμως, μόλις στα 21 του, ο νεαρός αμυντικός δεν θα πάρει απευθείας ρόλο βασικού από τον Ιταλό τεχνικό. Έτσι, ένας αρκετά πιο έμπειρος παίκτης έρχεται στο Μπέργκαμο για να καλύψει τον Ρομέρο. Και η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά τον… Ρομέρο.

Μετά από αρκετές ημέρες με φήμες, ο Μερίχ Ντεμιράλ της Γιουβέντους φαίνεται πως θα εγκαταλείψει το Τορίνο για την Αταλάντα. Διεθνής με την εθνική Τουρκίας, ο Ντεμιράλ μεταγράφηκε στην «βέκια σινιόρα» το 2019. Έχοντας εκπλήξει τους πάντες μια σεζόν νωρίτερα με την φανέλα της Σασουόλο, ο 23χρονος πλέον σέντερ μπακ υπέγραφε στους πρωταθλητές, έχοντας κερδίσει την μεγάλη μεταγραφή. Ένας μεγάλος τραυματισμός όμως, έκανε πολύ ζόρικη την προσπάθεια του Ντεμιράλ να ξεχωρίσει. Αποτέλεσμα ήταν ασυνεπείς εμφανίσεις και περιορισμένος χρόνος στο χορτάρι.

Πλέον, η Αταλάντα καλείται να τον βοηθήσει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Όπως είχε συμβεί και με τον Ρομέρο, ο Τούρκος ετοιμάζεται να μετακινηθεί ως δανεικός στο Μπέργκαμο με την επιλογή αγοράς. Το συνολικό κόστος δεν θα υπερέβαινε τα 25 εκατομμύρια ευρώ, ποσό σχεδόν το μισό από όσα «τσεπώνει» από την Τότεναμ για τον Ρομέρο.

Ωστόσο, με τον Μάνουελ Λοκατέλι να είναι ο μεγάλος στόχος της Γιούβε, μπορεί να οριστικοποιηθεί πιο άμεσα η αγορά. Η ομάδα του Τορίνο έχει ανάγκη από «ρευστό», για να καλύψει τις απαιτήσεις της Σασουόλο για τον Ιταλό μέσο. Κάτι, που λογικά θα πιέσει για την άμεση πώληση του τούρκου αμυντικού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ