ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Άπειρο μπλε στις εκτός έδρας εμφανίσεις της Ρεάλ! (pics)

Λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τις εκτός έδρας εμφανίσεις της που έχουν σαν κύριο χρώμα το μπλε!

Άπειρο μπλε στις εκτός έδρας εμφανίσεις της Ρεάλ! (pics)

Σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει η νέα σεζόν. Στη Ρεάλ Μαδρίτης τα περισσότερα προβλήματα που τους απασχολούν έχουν λυθεί! Ακόμη και εκείνα που φαίνονται ή δεν δείχνουν να είναι τόσο σημαντικά! Όπως οι φανέλες που θα φοράνε για τα εκτός έδρας ματς οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι!

Η ισπανική ομάδα παρουσίασε με κάθε επισημότητα τις εκτός έδρας εμφανίσεις της! Αυτές είναι τίγκα στο… μπλε και θα έλεγε κάποιος ότι ξεχωρίζουν σε σχέση με εκείνες άλλων ετών! Όχι απαραίτητα προς το καλό. Όμως, σίγουρα αποπνέουν έναν διαφορετικό αέρα! Πιο μεσογειακό και σίγουρα πιο καλοκαιρινό!

Πέρα από το μπλε που έχει την τιμητική του και βρίσκεται παντού στη φανέλα υπάρχουν γενναίες και έντονες δόσεις από πορτοκαλί! Ένα χρώμα που έχει συνοδεύσει κατά καιρούς τους Μαδριλένους και σε μερικές περιπτώσεις τους έχει συνδυαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες και πιο πρόσφατες επιτυχίες τους! Την… τριάδα των χρωμάτων της εκτός έδρας φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης κλείνουν οι λεπτομέρειες με το λευκό χρώμα που προσθέτουν το κάτι παραπάνω  και συνδυάζουν μοναδικά το παρόν με το τώρα!

Σίγουρα από στιλιστικής άποψης η δουλειά που έγινε είναι υψηλού επιπέδου και περιεχομένου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, όπου ήδη στα social media τα περισσότερα σχόλια που έχουν γραφτεί για χάρη της εκτός έδρας φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης από τον κόσμου του ισπανικού συλλόγου έχουν θετική χροιά!

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους!  Τι άλλο μπορεί να φέρει η νέα φανέλα στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Τι άλλο μπορεί να φέρει η νέα φανέλα στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Καλές οι νέες εμφανίσεις και οι θετικές αντιδράσεις που υπάρχουν μετά την επίσημη παρουσίασή τους. Όμως, οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης μόνο αισιόδοξοι δεν είναι, ενόψει της νέας σεζόν όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και ποιοι παίκτες θα φοράνε τις εκτός έδρας -και όχι μόνο- φανέλες τους.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ οδήγησε μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσο τον Σέρχιο Ράμος όσο και τον Ραφαέλ Βαράν. Δύο παίκτες που εδώ και χρόνια κάνουν τη διαφορά στα μετόπισθεν της ισπανικής ομάδας. Από την άλλη η ενίσχυση που υπάρχει είναι μηδαμινή με τον Νταβίντ Αλάμπα να είναι εκείνος που έκανε το ανάποδο δρομολόγιο σε σχέση με τους άλλους δύο στόπερ.

Οπότε είναι λογικό και επόμενο για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης να υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα που τους απασχολούν εκτός από την εκτός έδρας φανέλα του συλλόγου που είναι η πιο… safe επιλογή! Τι άλλο μπορεί να φέρει η νέα φανέλα στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ