ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Τέλος εποχής – Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε το τέλος εποχής της με τον Αργεντινό σούπερ σταρ έπειτα από 17 χρόνια.

Επίσημο: Τέλος εποχής – Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα!

Είναι μια είδηση που κανείς δεν περίμενε, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί επισήμως παρελθόν από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης (5/8) το τέλος εποχής του Αργεντινού αστέρα. Η «Marca» είχε αναφέρει σε δημοσίευμα της πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν «παγώσει», κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση των Καταλανών.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα και υπήρχε αμοιβαία θέληση να συνεχίσουν μαζί. Ωστόσο, υπήρχαν αρκετά οικονομικά «εμπόδια», με βάση τους κανόνες του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Μέσι να αναζητάει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι με την ξεκάθαρη βούληση και των δύο πλευρών να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας οικονομικών και δομικών εμποδίων (η νομοθεσία της La Liga).

Υπό αυτή την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται μεγάλη λύπη που η θέληση της ομάδας και του παίκτη, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τον παίκτη για την συνεισφορά και την αφοσίωση του στον σύλλογο και του εύχεται το καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή», αναφέρει στην ανακοίνωση της για τον Μέσι η Μπαρτσελόνα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Τα αδιανόητα κατορθώματα του Μέσι και το μέλλον

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχωρεί από τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε πιστά από το 2004 στην πρώτη ομάδα και συνολικά από το 2000 αν συμπεριληφθούν και οι ακαδημίες. Ο Μέσι είναι αυτή τη στιγμή ο κατά τεκμήριο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Είναι πρώτος στην ιστορία της τόσο σε συμμετοχές (778), αλλά και σε γκολ (672). Με τα «μπλαουγκράνα» πανηγύρισε συνολικά 34 τίτλους, όντας ο βασικός πρωταγωνιστής στους περισσότερους εξ αυτών.

Πλέον, όμως, ο Μέσι θα φορέσει τη φανέλα ενός άλλου συλλόγου. Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Ωστόσο, δεν είναι πολλές οι ομάδες που να μπορούν να «σηκώσουν» το συμβόλαιο του. Το τελευταίο διάστημα ουσιαστικά μόνο δύο έδειχναν να δοκιμάζουν την… τύχη τους για την απόκτηση του. Από τη μια η Μάντσεστερ Σίτι του μέντορα του, Πεπ Γκουαρντιόλα και από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν του κολλητού του φίλου, Νεϊμάρ. Το πιθανότερο είναι πως οι δυο τους θα «παλέψουν» πλέον για την υπογραφή του. Το ποιος θα κερδίσει μόνο ο καιρός μπορεί να το δείξει. Το θέμα είναι πως ο Μέσι δεν θα αγωνίζεται πια για την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ