ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η… μάχη για τον Μέσι έχει πλέον «ανάψει»!

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 16 χρόνια και πλέον αναμένεται τεράστια «μάχη» για την υπογραφή του.

Η… μάχη για τον Μέσι έχει πλέον «ανάψει»!

Είναι αναμφίβολα η είδηση που εδώ και λίγη ώρα έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Κι ας φαίνεται σαν… ψέμα, είναι εντέλει αλήθεια. Ο Λιονέλ Μέσι, που από την 1η Ιουλίου ήταν ελεύθερος, αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θα φοράει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Κι όλα αυτά τη στιγμή που όλα έδειχναν πως θα ολοκληρωθούν με θετική έκβαση για τις δύο πλευρές. Ωστόσο, οι Καταλανοί ανακοίνωσαν το τέλος εποχής, τονίζοντας πως υπήρχε συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά οι οικονομικές κανόνες της La Liga δεν επέτρεψαν την ενεργοποίηση της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έτσι, ο Μέσι καλείται πλέον να αλλάξει… γειτονιά. Μια ολόκληρη ζωή βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα. Εκεί έζησε τα πάντα μέχρι σήμερα. Πλέον, όμως, καλείται να κοιτάξει το μέλλον του. Όντας στα 34 του, μοναδικός του στόχος είναι να κυνηγήσει την κατάκτηση ενός ακόμη Champions League. Ωστόσο, θέλει να βρεθεί και σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να ευχαριστηθεί και να απολαύσει το ποδόσφαιρο. Βέβαια, πέραν τούτων, θα χρειαστεί ο επόμενος σύλλογος να τον ικανοποιήσει και οικονομικά. Κάτι που ουσιαστικά αφήνει μπροστά του ένα δίλημμα. Από τη μια η Παρί Σεν Ζερμέν κι από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι, είναι τα δύο μεγάλα φαβορί, χωρίς βέβαια να αποκλείεται εντελώς κάποια επιλογή έκπληξη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Η Παρί, η Σίτι και… εκπλήξεις για Μέσι

Οι «πολίτες» έφτασαν την περσινή σεζόν μια «ανάσα» από την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τους έλειπε, όμως, αυτό το… κάτι, μια μικρή «ώθηση» να κάνουν δικό τους το τρόπαιο. Αυτό ζητούν από τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο εδώ και χρόνια προσπαθούν να κάνουν δικό τους. Το γεγονός ότι εκεί βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον οποίο είχαν μια εκπληκτική συνεργασία στην Μπαρτσελόνα, σαφέστατα τις δίνει «πόντους». Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξέρει πως εκεί θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ξανά με τον Καταλανό και να είναι το κέντρο του πλάνου του. Παράλληλα, η αγγλική ομάδα έχει και τα χρήματα για να προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον ίδιο.

Στην ίδια περίπου μοίρα βρίσκεται και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έφτασαν επίσης κοντά στην κατάκτηση του Champions League, αλλά το 2020. Το συγκεκριμένο τρόπαιο αποτελεί την βασική φιλοδοξία της γαλλικής ομάδας, αυτό που την… ταλανίζει χρόνια τώρα. Γι’ αυτό δαπάνησε εκατοντάδες εκατομμύρια για να αποκτήσει τους Μπαπέ και Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα πιθανώς να αποτελέσει «κλειδί» για τον Μέσι. Οι δυο τους συνδέονται με πολύ στενή φιλία από την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα κι έχουν εκφράσει αμφότεροι την επιθυμία να αγωνιστούν ξανά μαζί. Παράλληλα, η Παρί έχει και μια μικρή Αργεντίνικη… παροικία με τους Ντι Μαρία, Παρέδες και Ικάρντι να φορούν τη φανέλα της και τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να βρίσκεται στον πάγκο. Κάτι που δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο του.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο μιας έκπληξης όσον αφορά το μέλλον του Μέσι. Εξάλλου, κατά καιρούς υπήρξε ως σενάριο το MLS, αλλά και η επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Νιούελς Ολντ Μπόις, απ’ όπου και ξεκίνησε. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Αργεντινός σούπερ σταρ μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στο δίλημμα Παρί Σεν Ζερμέν ή Μάντσεστερ Σίτι. Το ποια θα επιλέξει θα κριθεί στις λεπτομέρειες…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ