ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Τερμάτισε την… Μπαρτσελόνα και έφυγε!

O Λιονέλ Μέσι, μετά από μία... ζωή, αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, όπως έκανε γνωστό η ισπανική ομάδα. μέσω επίσημης ανακοίνωσής της.

Λιονέλ Μέσι: Τερμάτισε την… Μπαρτσελόνα και έφυγε!

Φαίνεται σαν ψέμα! Αλλά δεν είναι! Ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί και επίσημα από την Μπαρτσελόνα! Την ώρα που όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου, ώστε οι δύο πλευρές να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Όλα αυτά μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης (5/8) όπου ήρθε η επίσημη… κεραμίδα από τους Καταλανούς.

Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, όπως ανέφεραν, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Και όλα αυτά τη στιγμή που τόσο ο παίκτης όσο και ο ίδιος ο σύλλογος ήταν θετικοί, προκειμένου να βρουν τη «χρυσή τομή». Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβη και δεν πρόκειται να συμβεί.

Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του ο έμπειρος στράικερ θα φορέσει τη φανέλα μιας άλλης ομάδας. Για την ώρα κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να σκεφτεί ποια μπορεί να είναι αυτή! Όλοι και όλα μοιάζουν μουδιασμένα μετά από ένα άδοξο και… περίεργο φινάλε μεταξύ της σχέσης του Μέσι και της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο ο «Λέο» έζησε μεγάλες στιγμές με τους Καταλανούς. Μαγικές. Ξεχωριστές.

Στιγμές που έκαναν πιο όμορφα τα βράδια των φίλων της ισπανικής ομάδας. Αλλά και γενικότερα όλων εκείνων που περίμεναν τον ταλαντούχο επιθετικό να πατήσει το πόδι του στο «Καμπ Νου». Ό,τι όμως και αν γράψει ή αν πει κανείς για όλα αυτά που χάρισε ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα θα είναι λίγα. Θα είναι σταγόνα στον ωκεανό!

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους!  Ο Λιονέλ Μέσι τα έκανε όλα και τα πήρε όλα με την Μπαρτσελόνα! Τελεία και παύλα! 

Ο Λιονέλ Μέσι τα έκανε όλα και τα πήρε όλα με την Μπαρτσελόνα! Τελεία και παύλα!

Από εδώ και πέρα σίγουρα θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά για τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα. Για το παρασκήνιο που μπορεί να τον έστειλε μακριά από την ισπανική ομάδα. Το ίδιο και για το μέλλον του. Ποιος σύλλογος θα είναι ο επόμενος στην καριέρα του;

Ωστόσο, όλα αυτά μαζί μικρή σημασία έχουν για όλα αυτά που χάρισε ο Αργεντινός επιθετικός στους φίλους της «Μπάρτσα»! Η παρακάτω λίστα φτάνει για να δείξει το μεγαλείο του και να επιβεβαιώσει ότι απλά ήταν ο καλύτερος παίκτης που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ