ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

«Ο Κέιν δεν πρέπει να χαλάσει την υστεροφημία του»

Με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν να έχουν πάρει διαστάσεις στην Αγγλία, ο Τζέιμι Κάραχερ έδωσε την συμβουλή του/

«Ο Κέιν δεν πρέπει να χαλάσει την υστεροφημία του»

Θέση για τις κινήσεις του Χάρι Κέιν με την Τότεναμ τις τελευταίες μέρες πήρε ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ. Ο εμβληματικός αρχηγός των «ρεντς» συμβούλευσε τον Κέιν να προσέξει τις κινήσεις του. Ακριβώς όπως είχε συμβουλεύσει και χρόνια έναν θρύλος πλέον της ομάδας.

Πριν το Euro 2020 ολόκληρη η Αγγλία βούιζε για την αποχώρηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ. Ο αρχηγός των «πετεινών» είχε ζητήσει την αποχώρησή του από το Λονδίνο, μετά την αποτυχία να κατακτήσουν ακόμα μια φορά κάποιον τίτλο. Όμως από απλό επεισόδιο, πλέον αυτή η υπόθεση έγινε… σήριαλ. Ο Άγγλος χάνει συνεχόμενες προπονήσεις, κάτι που έχει φέρει την εξαγρίωση των ανθρώπων της ομάδας και όχι μόνο.

Ο Κάραχερ προτρέπει τον Κέιν να προσέξει τις κινήσεις του

Μετά τον Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ, ακόμα ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θέλησε να τοποθετηθεί για την υπόθεση του Κέιν. Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστή, Τζέιμι Κάραχερ. Στην στήλη του στην «Telegraph», ο άλλοτε παίκτης των «ρεντς» θεωρεί πως ο Κέιν πρέπει να προσέξει πολύ πως θα χειριστεί την κατάσταση. Και του έδωσε μια συμβουλή που είχε δώσει και στον Στίβεν Τζέραρντ πριν από μερικά χρόνια. Το 2005 ο θρυλικός πλέον Τζέραρντ ήθελε να αποχωρήσει για την Τσέλσι, θέλοντας να έχει περισσότερες πιθανότητες για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Δεν έχω πρόβλημα με τον Κέιν που θέλει να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι» έγραψε αρχικά ο Κάραχερ. «Αλλά ο τρόπος που προσπαθεί να εκμαιεύσει την μεταγραφή του είναι ανησυχητικός. Να μην πηγαίνει σε προπονήσεις. Το μήνυμά μου για τον Χάρι θα ήταν το ίδιο με αυτό που είχα δώσει και στον Τζέραρντ. Να μην χαλάσει την υστεροφημία του. Πάντα να σκέφτεσαι πως θα είναι τα πράγματα όταν αποσυρθείς. Για εμένα αυτό είναι όσο σημαντικό μπορεί να είναι ένα τρόπαιο που μπορεί να κερδίσει» συνέχισε ο Άγγλος.

Οι Άγγλοι έκαναν λόγο για έναν «λόγο μεταξύ κυρίων» ανάμεσα σε Κέιν και Λέβι. Όμως όπως φαίνεται, ο ισχυρός άνδρας των «πετεινών» δεν θέλει να αφήσει τον ηγέτη του συλλόγου να αποχωρήσει. Τουλάχιστον αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ