ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Σε μια τετραετία η La Liga έχασε όλα της τα αστέρια! (pic)

Η La Liga από το 2017 έχει χάσει όλους τους σούπερ σταρ που βρισκόταν στο πρωτάθλημα της, μετά και την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα.

Σε μια τετραετία η La Liga έχασε όλα της τα αστέρια! (pic)

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα είναι προφανές πως σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη. Κι αυτό γιατί ήταν μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε το πρωί της Πέμπτης (5/8). Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε στη Βαρκελώνη, είχε κάνει άπαντες να θεωρήσουν πως πλησίαζε η ώρα της ανανέωσης. Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας ημέρας οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν το τέλος εποχής. Ένα τέλος εποχής όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά συνολικά για τη La Liga. Άλλωστε, πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής πλέον δε θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και κατά πάσα πιθανότητα ούτε σε κάποιον άλλον ισπανικό σύλλογο. Άλλωστε, κάτι τέτοιο θα αποτελούσε έκπληξη… μεγατόνων. Ο Μέσι πλησιάζει προς την Παρί Σεν Ζερμέν ή τη Μάντσεστερ Σίτι, δίνοντας έτσι συνέχεια στις απώλειες της La Liga την τελευταία τετραετία. Βλέπετε, το ισπανικό πρωτάθλημα από το 2017 μέχρι και σήμερα έχει χάσει τους τρεις μεγαλύτερους αστέρες του. Ήτοι οι Νεϊμάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η La Liga «βλέπει» τους κορυφαίους της παίκτες να την… κάνουν

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν αυτός που άνοιξε τον «χορό» το καλοκαίρι του 2017. Τότε, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε βγάλει από τα ταμεία της 222 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, κάνοντας τον τον ακριβότερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έπειτα από μια τετραετία στην Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ επέλεξε να αφήσει την Ισπανία και να μετακομίσει στο Παρίσι, χωρίς βέβαια να πετύχει τον σκοπό που έθεσε εκεί. Δηλαδή να κατακτήσει το Champions League. Όχι πως και οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν κάτι καλύτερο μετά την αποχώρηση του.

Πάντως, η αποχώρηση που έκανε τον μεγαλύτερο «κρότο», μέχρι αυτή του Μέσι, ήταν εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2018. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προερχόταν από την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Champions League και τέταρτη συνολικά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε, όπως είναι λογικό, όταν το Ιούλιο η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του, άπαντες σοκαρίστηκαν. Η «Γηραιά Κυρία» δαπάνησε 100 εκατ. ευρώ για τον Κριστιάνο, που αποχώρησε έπειτα από 9 χρόνια στη Μαδρίτη, όντας ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της La Liga με 311 τέρματα.

Πλέον, και ο Μέσι ακολούθησε το δρόμο τους, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η επόμενη ομάδα του. Όπως ακριβώς και ο Σέρχιο Ράμος, που άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια. Αυτό, όμως, που είναι εμφανές είναι πως η La Liga σταδιακά χάνει τα «αστέρια» της. Δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιεί κανείς την ατάκα «κάθε πέρσι και καλύτερα» για το ισπανικό πρωτάθλημα. Από την εποχή των «Clasico», που καθήλωναν εκατομμύρια στους δέκτες τους για τη «μάχη» Μέσι-Ρονάλντο, πλέον κανείς εκ των δύο δεν βρίσκεται εκεί. Ούτε καν ο Νεϊμάρ, που θεωρήθηκε το νέο «αστέρι» στην Ισπανία. Η La Liga τα προηγούμενα χρόνια ήθελε να θεωρηθεί το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Πλέον, όμως, δεν έχει απολύτως κανένα επιχείρημα για να το στηρίξει…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ