ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Εκνευρισμένος ο Αγουέρο με την κατάσταση στην Μπάρτσα

Έξαλλος με την έκβαση της διαπραγμάτευσης με τον Λιονέλ Μέσι είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος νιώθει προδομένος από τους «μπλαουγκράνα».

Εκνευρισμένος ο Αγουέρο με την κατάσταση στην Μπάρτσα

Κάθε άλλο παρά χαρούμενος με την κατάσταση της Μπαρτσελόνα είναι τις τελευταίες ώρες ο Σέρχιο Αγουέρο. Ο Λιονέλ Μέσι έφυγε από την ομάδα και ο συμπατριώτης και φίλος του, νιώθει προδομένος από τους «μπλαουγκράνα».

Η μεταγραφή του Σέρχιο Αγουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα γύρισε πολλά κεφάλια νωρίς μέσα στο καλοκαίρι. Μετά από μια δεκαετία όπου λατρεύτηκε στο Μάντσεστερ, ο Αργεντίνος επέλεξε την υπό διάλυση Μπάρτσα. Μεγάλο του κίνητρο για αυτή την επιλογή ήταν η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στην Βαρκελώνη.

Σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση ο Αγουέρο!

Οι δύο τους είναι πολύ κοντινοί φίλοι και ένα από τα όνειρά τους ήταν να υπάρξουν συμπαίκτες και σε συλλογικό επίπεδο. Στα 33 του, ο Αγουέρο συμφώνησε να υπογράψει στην Ισπανία, για να βρεθεί δίπλα στο πλευρό του κολλητού του. Κίνηση, η οποία πιθανότατα θα βοηθούσε και στις διαδικασίες ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ζήτησε να έχει δίπλα του έναν καλό του φίλο.

«Φυσικά και ελπίζω να παίξω με τον Μέσι» είχε δηλώσει προ εβδομάδων ο ίδιος. «Ό,τι συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και τον σύλλογο είναι δική τους απόφαση. Θα ήμουν υπερήφανος να παίξω μαζί του και με σύλλογο πέρα από την εθνική ομάδα. Οι κοντινές σχέσεις των δύο μάλιστα ήταν κάτι που ανέφερε και ο Λαπόρτα. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα είχε τονίσει πως «ο Αγουέρο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση των συζητήσεων ανανέωσης».

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ώρες, ο «Λέο» δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Καμπ Νου». Εξέλιξη η οποία σόκαρε τους φιλάθλους της ομάδας και φυσικά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όπως αναφέρουν από την Ισπανία, ο Αγουέρο είναι πολύ εκνευρισμένος με την εξέλιξη της υπόθεσης του Μέσι. Όπως αναφέρουν και μερικές πηγές, ο Αργεντίνος σκέφτεται ακόμα και την αποδέσμευσή του από τους «μπλαουγκράνα». Ακόμα ένας μπελάς στο κεφάλι της Μπαρτσελόνα, η οποία ζορίζεται ακόμα περισσότερο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ