ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το «χρυσό» ντουέτο στα στόπερ της Μπαρτσελόνα
Tα ουρλιαχτά του Γκάρι Νέβιλ στο γκολ του Ντιαλό κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διαιτητή Μουνουέρα λόγω Βινίσιους
Εθνική Ελλάδος: Ανακοίνωσε φιλικό με μεγαθήριο μια εβδομάδα πριν το EURO
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί ξεκίνησε το σχέδιό της για την απόκτηση του Μέσι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τον πρώτο λόγο, για την ώρα τουλάχιστον,για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, όπως έκανε γνωστό ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Η Παρί ξεκίνησε το σχέδιό της για την απόκτηση του Μέσι!

Την επόμενη κίνηση στην καριέρα του προγραμματίζει ο Λιονέλ Μέσι. Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, όμως, αποτελεί γεγονός. Είναι πραγματικότητα. Μετά από 21 χρόνια ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα! Κάτι που επιβεβαίωσαν οι Καταλανοί, μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους το βράδυ της Πέμπτης (5/8).

Όλα ήταν έτοιμα για το deal. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα. Όμως, η Λα Λίγκα έβαλε… φρένο στις φιλοδοξίες και τα όνειρα που είχαν κατά νου ο Αργεντινός στράικερ με τον σύλλογο της καρδιάς του. Έτσι, έμεινε στα κρύα του λουτρού. Ωστόσο, αυτό το εμπόδιο είναι η ιδανική ευκαιρία της Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να τον ντύσει στα χρώματά της. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν ολοένα και περισσότερα γαλλικά ΜΜΕ, αλλά και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οι Παριζιάνοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, τον Χόρχε, ώστε να τον ψήσουν να ενσωματωθεί στο project τους και μαζί να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα μπορεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά και θα φέρνει τίτλους! Κάτι που είχε λείψει από τον 34χρονο στράικερ τα τελευταία χρόνια, αφού η Μπαρτσελόνα δεν ήταν και τόσο ανταγωνιστική όσο κάποτε.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι τον έχει η Παρί Σεν Ζερμέν! 

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι τον έχει η Παρί Σεν Ζερμέν!

Τα χρήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν ποτέ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό το γνωρίζουν όλοι πάρα πολύ καλά. Γι’ αυτό το λόγο και οι Γάλλοι δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη τους, ώστε να ντύσουν στα χρώματά τους τον Λιονέλ Μέσι. Άλλωστε αυτός είναι πλέον ο πρώτος και βασικός τους στόχος.

Ναι μεν προ ημερών οι Παριζιάνοι έφεραν στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο Ασράφ Χακίμι και ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Όμως, το μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση του συλλόγου είναι ένα. Ο Λιονέλ Μέσι και πρόκειται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, ώστε να τον φέρει στον Πύργο του Άιφελ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ