ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα: «Οι περασμένες διοικήσεις κατέστρεψαν την Μπαρτσελόνα»

Τα οικονομικά «φάουλ» του πρόσφατος παρελθόντος έφτασαν την Μπαρτσελόνα να χάσει τον Λιονέλ Μέσι, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα.

Λαπόρτα: «Οι περασμένες διοικήσεις κατέστρεψαν την Μπαρτσελόνα»

Μία νέα εποχή ξημέρωσε στην Μπαρτσελόνα! Σε αυτή θα λείπει ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός επιθετικός, παρά τις προθέσεις του, δεν κατάφερε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς. Έτσι, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να δώσει τα χέρια του με όποιο σύλλογο επιθυμεί! Ήδη αυτοί είναι πολλοί και κάνουν ουρά!

Ωστόσο, γιατί οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους; Ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, το πρωί της Παρασκευής (6/8), παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η «Μπάρτσα» τις τελευταίες σεζόν. Μία κατάσταση που όσο και αν προσπάθησε εκείνος και οι συνεργάτες του δεν κατάφεραν να την αλλάξουν.

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο μηδέν μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι. Στο σημείο όπου οι δρόμοι τους θα χωριστούν για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια!

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους!  Έριξε αλλού το φταίξιμο για την οικονομική κατάντια της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα!

Έριξε αλλού το φταίξιμο για την οικονομική κατάντια της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα!

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Όπως και τα οικονομικά της προβλήματα. Αυτά πληρώνει τώρα και αυτά κράτησαν τον Λιονέλ Μέσι μακριά της, σύμφωνα με τον Ζοάν Λαπόρτα και όλα όσα δήλωσε για τις διοικήσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

«Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη μπορούμε να πούμε. Αυτό οφείλεται σε κακή διαχείριση που έκαναν άλλες διοικήσεις του συλλόγου. Δεν θα ήθελα και δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον συγκεκριμένα. Ωστόσο, έγιναν κινήσεις που κόστισαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και μέχρι και σήμερα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους έγιναν πραγματικότητα. Αυτές οι κινήσεις κατέστρεψαν την Μπαρτσελόνα, κατέστρεψαν την ομάδα.

Προφανώς αναλάβαμε ένα δύσκολο έργο. Ένα έργο που ξέραμε ότι χρειάζεται χρόνο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να ορθοποδήσει και να φτάσει και πάλι ψηλά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ξέραμε που μπαίναμε. Όμως, τα προβλήματα ήταν και παραμένουν σοβαρά και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα από τη μία μέρα στην άλλη.

Η οικονομική ζημία του συλλόγου είναι μεγάλη. Ειδικά τώρα που χάνουμε τον Λιονέλ Μέσι. Το brand μας έχει δεχτεί ένα χτύπημα και θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται ακόμη και χωρίς τον Μέσι που ήταν ένας σπουδαίος παίκτης. Όσοι βρίσκονται στον σύλλογο πρέπει να το δουν όλο αυτό σαν μία παραπάνω ευκαιρία και ένα παραπάνω κίνητρο, ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες και εκεί που ανήκει», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ