ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Το… ξέκοψε μια και καλή για Μέσι ο Γκουαρντιόλα!

Τις φήμες περί κίνησης για τον Λιονέλ Μέσι διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός δεν είναι στα πλάνα της Μάντσεστερ Σίτι.

Το… ξέκοψε μια και καλή για Μέσι ο Γκουαρντιόλα!

Η είδηση της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα κάνει από χθες (5/8) τον γύρο του κόσμου. Άλλωστε, πρόκειται για τον πιθανώς κορυφαίο παίκτη της εποχής μας. Οπότε, το γεγονός ότι φεύγει από τους «μπλαουγκράνα», με τους οποίους δοξάστηκε για 17 χρόνια αποτέλεσε ένα τεράστιο «σοκ». Ειδικά από τη στιγμή που, όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος ήθελε να παραμείνει. Κάτι φυσικά που ίσχυε και για τους Καταλανούς. Ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα της Μπάρτσα σε συνδυασμό με το Financial Fair Play της La Liga δεν επέτρεψαν στον ισπανικό σύλλογο για τον διατηρήσει στις τάξεις του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έτσι, ο Μέσι κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίσημη αποχώρηση του, το… μυαλό όλων πήγε σε δύο ομάδες που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τον Αργεντινό σε όλους τους τομείς. Αγωνιστικά, οικονομικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Από τη μια η Παρί Σεν Ζερμέν και από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, προτού καλά καλά «μπουν» στη διεκδίκηση του, οι «πολίτες» έθεσαν εαυτόν εκτός με τον πιο… επίσημο τρόπο. Βλέπετε, ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του απέρριψε το ενδεχόμενο κίνησης για τον Μέσι από τη Σίτι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι στα πλάνα μας ο Μέσι»

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του μόλις απέκτησε τον Τζακ Γκρίλις, δαπανώντας μάλιστα αρκετά χρήματα για χάρη του και δίνοντας του το νούμερο 10. Άλλωστε, όπως τόνισε, και ο ίδιος πίστευε πως ο Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οπότε, πλέον δεν βρίσκεται στα πλάνα της Σίτι κάποια κίνηση για την απόκτηση του. Παράλληλα, ο Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Αργεντινού από τους «μπλαουγκράνα», επισημαίνοντας πως ήταν μια έκπληξη και για τον ίδιο. Τέλος, ως οπαδός του συλλόγου, ευχαρίστησε τον 34χρονο σούπερ σταρ για όσα προσέφερε και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

«Μόλις αγοράσαμε τον Τζακ Γκρίλις για 100 εκατ. λίρες. Ο Τζακ θα φοράει το νούμερο 10 γιατί πιστεύουμε πολύ σε αυτόν και θεωρούσαμε πως ο Μέσι θα έμενε στην Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή, ο Μέσι δεν βρίσκεται στα πλάνα μας.  Φαίνεται πως έχει τελειώσει και ήταν μια έκπληξη για όλους μας. Νομίζω ότι ο Λαπόρτα ήταν ξεκάθαρος σήμερα. Σαν οπαδός του συλλόγου θα ήθελα να τελειώσει εκεί την καριέρα του. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για τον πιο απίθανο παίκτη που έχω δει στη ζωή μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ στον Λιονέλ, που βοήθησε την Μπαρτσελόνα να κυριαρχήσει για μια δεκαετία και να του ευχηθώ τα καλύτερα στα επόμενα χρόνια της καριέρας του. Δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ», ανέφερε ο Γκουαρντιόλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ