ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

“Αίαντας” για τίτλο, φαβορί η Τουλούζ – δυνατό παρολί στο 13.40!

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τους «Betarades».

“Αίαντας” για τίτλο, φαβορί η Τουλούζ – δυνατό παρολί στο 13.40!

Γεμάτο με ενδιαφέροντες αγώνες είναι το κουπόνι του Σαββάτου (07/08)! Η δράση ξεκινάει σιγά σιγά στα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει επιλέξει μια τετράδα με αξία σήμερα. Έχουμε επιλογή από το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, προγνωστικά Γαλλίας αλλά και από το Βέλγιο και την Αγγλία. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε!

Φαβορί ο Άγιαξ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τον τελικό του Σούπερ Καπ Ολλανδίας που διεξάγεται στις 21:00 ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν.

Ο “Αίαντας” βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ προέρχεται από την κατάκτηση του νταμπλ τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. “Τρέχει” αήττητο σερί οχτώ αγώνων στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και πέντε νίκες. Με πιο πρόσφατη αυτή (4-0) επί της Λιντς, ενώ ξεχωρίζει η αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (2-2). Μεγάλο του όπλο είναι η αποτελεσματικότητα του στην επίθεση, καθώς έχει σημειώσει δέκα γκολ στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες του.

Ιδανικό είναι μέχρι στιγμής το ξεκίνημα της Αϊντχόφεν στην σεζόν. Προκρίθηκε εύκολα στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας με δυο νίκες (5-1 και 1-2) επί της Γαλατασαράι. Έκανε τεράστιο βήμα, επίσης, για την πρόκριση της στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Μίντιλαντ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ. Μόνο σε έναν από τους τρεις τελευταίους αγώνες της κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Η Αϊντχόφεν ξεκίνησε καλά, όμως, ο Άγιαξ διανύει περίοδο φόρμας και έδειξε ότι γνωρίζει από κατακτήσεις τίτλων. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.86.

Ανώτερη η Τουλούζ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής, με την Τουλούζ να δοκιμάζεται στην έδρα της Πο στις 20:00.

Η ομάδα του Ντιντιέ Τολό δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Μετά την επικράτηση της με 2-1 επί της Νανσί στην πρεμιέρα, ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Ροντέ. Παρά το γεγονός ότι σε μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Μπουαντές. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια.

Με εμφάνιση που συνάδει με τον υψηλό στόχο της ανόδου, η Τουλούζ διέλυσε εκτός έδρας με 4-0 τη Νανσί. “Καθάρισε” ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και σημείωσε τρία γκολ. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Αζαξιό, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας επικρατήσει στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Το έργο της Τουλούζ δεν θα είναι εύκολο στην έδρα της Πο, έχει, όμως, την ποιότητα για να τα καταφέρει. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στο Βέλγιο

Μεταφερόμαστε στο Βέλγιο, εκεί όπου στις 19:30 συγκρούονται οι Σεντ Τρούιντεν με τη Ζούλτε Βάρεχεμ, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Σεντ Τρούιντεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Σαρλερουά. Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Γάνδης, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά. Έχει “χτίσει” αήττητο σερί εννιά αγώνων, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας, με απολογισμό έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μάλιστα, σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Δεν ξεκίνησε καλά στη διοργάνωση η Ζούλτε Βάρεχεμ, καθώς μετά την ισοπαλία (1-1) με την Λέουβεν στη πρεμιέρα, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Σταντάρ Λιέγης. Σε ένα παιχνίδι, πάντως, που πάλεψε και έχασε με γκολ που δέχτηκε ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Έχει σκοράρει στις έξι πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Η Σεντ Τρούιντεν φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη, όμως και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν την ζημιά, καθώς σκοράρουν εύκολα εκτός έδρας. Θα προτιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Μπορεί η Σέφιλντ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Αγγλίας 1, με την Τσάρλτον να υποδέχεται τη Σέφιλντ Γουέντζντεϊ στις 19:30.

Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος παραμένει η Τσάρλτον. Συγκεκριμένα, στο πιο πρόσφατο από αυτά ηττήθηκε με 1-0 από τη Φούλαμ. Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες απέναντι στη Ρέντινγκ (1-1) και την Κρίσταλ Πάλας (2-2). Μόνο σε μια από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Σέφιλντ Γουέντζντεϊ, καθώς προέρχεται από τον αποκλεισμό από το κύπελλο Αγγλίας. Ηττήθηκε με 4-2 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια αγώνα 0-0) από τη Χάντερσφιλντ. Είχε απολογισμό τρεις ήττες και τρεις νίκες στα φιλικά παιχνίδια, με τελευταία αυτή (1-2) επί της Πορτ Βέιλ.

Η Σέφιλντ Γουέντζντεϊ θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία. Επιλογή μας αποτελεί το 2 (DNΒ) σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ