ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Δάκρυσε» η Βαρκελώνη – Τα αντίο των «μπλαουγκράνα» στον Μέσι

Ο χρόνος σταμάτησε στη Βαρκελώνη. Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα και άπαντες τον αποχαιρέτησαν όπως του αρμόζει, σαν θεό.

«Δάκρυσε» η Βαρκελώνη – Τα αντίο των «μπλαουγκράνα» στον Μέσι

Η οριστική αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα έπεσε σαν… βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον στη Βαρκελώνη, με τους ανθρώπους που έμαθαν να ζουν και να συνεργάζονται με εκείνον να αδυνατούν να πιστέψουν αυτή την εξέλιξη. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αφήνει «γυμνή» τη φανέλα με το «10» δημιουργώντας ένα τεράστιο κενό στον καταλανικό σύλλογο.

Οι «μπλαουγκράνα» αποχαιρέτησαν τον Λιονέλ Μέσι

Το φινάλε αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Σύσσωμοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θέλησαν μέσω των social media να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» αλλά και «αντίο» στον 34χρονο μάγο της στρογγυλής θεάς. Πικέ, Τσάβι, Φάτι, Ντεμπελέ, Μπούσκετς και πολύ ακόμη έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μιλώντας άπαντες με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο τους Λιονέλ Μέσι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Σέρχιο Μπουσκέτς

Ακόμα προσπαθώ να αφομοιώσω τα πάντα και γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα είναι, μπορώ μόνο να σε ευχαριστήσω για όσα έκανες για τον σύλλογο και για εκείνους που σε συνοδεύσαμε αυτά τα χρόνια και συγκεκριμένα προς εμένα. Ήρθες ως παιδί και θα είσαι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, έχοντας κάνει αυτό το σύλλογο να μεγαλώσει στο ύψος που του αξίζει και γράφοντας ιστορία ατομικά και συλλογικά. Μπορώ πάντα να πω ότι έπαιξα και μοιράστηκα πολλές στιγμές μαζί σου, οι περισσότερες πολύ καλές και είχα την τύχη να μεγαλώσω και να απολαύσω δίπλα σου 13 σεζόν. Πέρα από όλα αυτά μένω με το άτομο και τη φιλία που κάναμε, θα μου λείψεις τόσο πολύ. Δεν μπορώ παρά να ευχηθώ τα καλύτερα σε εσένα και την οικογένειά σου γιατί το αξίζεις, θα μας λείψεις.

Τσάβι

“Ως Culé, συνάδελφος και φίλος δεν μπορώ παρά να σε ευχαριστήσω για όλα όσα μας έδωσες αυτά τα χρόνια. Ό,τι κι αν κάνεις, σου εύχομαι τα καλύτερα”

Φάτι

“Όλα τα αγόρια στη Λα Μασία ονειρεύονται να παίξουν μαζί σου. Νιώθω τυχερός που το κατάφερα. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις χειρονομίες αγάπης σοθ προς εμένα και για όλα όσα έμαθα. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα αιώνια ευγνώμονες. Σου εύχομαι τα καλύτερα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ansu Fati (@ansufati)

Ουσμάνε Ντεμπελέ

“Λεο, ήταν προνόμιο να παίξω με έναν θρύλο όπως είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα και για την υποστήριξή σου στις καλές και κακές στιγμές. Κανείς δεν θα ξεχάσει αυτό που έκανες για τη Μπαρσελόνα και τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Εύχομαι σε εσένα και την οικογένειά σου τα καλύτερα. Ευχαριστώ Λεο.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Believe (@o.dembele7)

Ζεράρ Πικέ

“Τίποτα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο ξανά. Ούτε το Καμπ Νόου, ούτε η πόλη της Βαρκελώνης, ούτε εμείς οι ίδιοι. Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στον σύλλογο, θα σταματήσεις να γοράς τη φανέλα της Μπάρσα. Η πραγματικότητα, μερικές φορές, είναι πολύ σκληρή. Γνωριστήκαμε το 2000, είχαμε 13 χρόνια και μια καριέρα μπροστά. Τι αγώνας! Η «μάνα που μας γέννησε»! Αν το είχαμε σχεδιάσει τότε, ήταν αδύνατο να το κάνουμε καλύτερο. Τέτοια τρέλα! Στην πρώτη μου σεζόν, μετά την επιστροφή μου στην Μπαρσελόνα, κερδίσαμε το treble και έγινες ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Από το Ροζάριο για να αγγίξεις τον ουρανό της Ρώμης. Εκεί ξεκίνησε ο μύθος σου. Αυτό που ακολούθησε είναι ιστορία. Και τι υπέροχα περάσαμε! Φεύγεις τώρα, αλλά ξέρω ότι μια μέρα θα επιστρέψεις. Υπάρχουν ακόμη πράγματα να κάνουμε. Διασκέδασε, απολαυσε όπου κι αν βρίσκεσαι και συνέχισε να κερδίζεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις πώς να το κάνεις. Θα μας λείψεις εδώ. Σε λατρεύω Λέο.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ