ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

H Ρεάλ ήθελε Γκρίλις, αλλά εκείνος προτίμησε Σίτι!

Επαφές με τον Τζακ Γκρίλις, έστω και σε πολύ αρχικό στάδιο, είχε η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να πηγαίνει στη Μάντσεστερ Σίτι.

H Ρεάλ ήθελε Γκρίλις, αλλά εκείνος προτίμησε Σίτι!

Ο Τζακ Γκρίλις είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι! Για χάρη του οι πρωταθλητές Αγγλίας έπρεπε να σπάσουν τα ταμεία τους, ώστε να αποσπάσουν τη θετική απάντηση της Άστον Βίλα. Εν τέλει τα κατάφεραν, δίνοντας 100 εκατομμύρια λίρες! Όχι και λίγα εδώ που τα λέμε! Άλλωστε το γεγονός ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός έγινε η ακριβότερη μεταγραφή για Άγγλο παίκτη αυτό από μόνο του λέει πολλά!

Όμως, οι «πολίτες» δεν ήταν οι μοναδικοί που έδειξαν ενδιαφέρον για την αγορά του. Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Athletic» η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μία από τις ομάδες που καλοέβλεπαν την περίπτωση του Γκρίλις. Μάλιστα, οι Ισπανοί είχαν μερικές σύντομες επαφές με τους ανθρώπους της Άστον Βίλα για χάρη του σούπερ σταρ τους.

Μέσα από αυτές τις συνομιλίες -που δεν κράτησαν πολύ και δεν είχαν ιδιαίτερη βάση- οι Μαδριλένοι έψαχναν κάποια φόρμουλα για το πως θα κάνουν δικό τους τον Γκρίλις από τη μία, αλλά από την άλλη χωρίς να βάλουν και πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στην ουσία ήθελαν να βρουν κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα που να ενδιέφερε τους Λονδρέζους.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής ενδιαφερόταν πιο πολύ να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και να διαπρέψει μαζί της, παρά να δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης που δείχνει ότι έχει μπει σε μία… ύφεση!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Περιμένει πολλά από τον Γκρίλις ο Γκουαρντιόλα! 

Περιμένει πολλά από τον Γκρίλις ο Γκουαρντιόλα!

Στο Euro 2020 ο Τζακ Γκρίλις δεν αγωνίστηκε και τόσο πολύ όσο άλλοι και άλλοι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Όμως, πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του τις περισσότερες φορές είτε με ατομικές ενέργειες, είτε με ασίστ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε από εκείνον όλα εκείνα που ήθελε και έψαχνε.

Πλέον ο Ισπανός τεχνικός καλείται να τον βάλει αργά και σταθερά στα βασικά του πλάνα. Ο έμπειρος προπονητής περιμένει πολλά από τον νεαρό μεσοεπιθετικό και αν τα πάρει από εκείνον, τότε η Μάντσεστερ Σίτι θα ανέβει ακόμη περισσότερο επίπεδο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ