Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με χατ-τρικ Χάαλαντ την πρόκριση η Ντόρτμουντ (vid)
Γερμανία

Με χατ-τρικ Χάαλαντ την πρόκριση η Ντόρτμουντ (vid)

Η Ντόρτμουντ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην έδρα της Βέχεν και πήρε την πρόκριση, με τον Χάαλαντ να σημειώνει και τα τρία γκολ της νίκης.

07.08.2021 | 23:36

Δυναμικά ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη-πρόκριση της Ντόρτμουντ με 3-0 επί της Βέχεν. Η ομάδα της 3ης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου δεν πρόβαλε καμία αντίσταση. Και οι Βεστφαλοί προκρίθηκαν στους 32 του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η κάτοχος του τροπαίου δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προκριθεί. Μιας και είχε σε καλό βράδυ τον Χάαλαντ. Ο 21χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με πέναλτι. Ο προπονητής του τον άφησε σε όλο το παιχνίδι για να δοκιμάσει την ετοιμότητά του.

Ο Χάαλαντ φύλαγε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του, αλλά η μπάλα κατέληξε ξανά στα πόδια του Νορβηγού που την έσπρωξε στα δίχτυα. Το 3-0 δεν άλλαξε και η Ντόρτμουντ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας.

Να σημειώσουμε ότι βασικός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (πρώτο επίσημο) έπαιξε ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο 21χρονος είναι Έλληνας στόπερ, αλλά με γερμανική υπηκοότητα, με τους Βεστφαλούς να τον αποκτούν αυτό το καλοκαίρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version