ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μέσι κάνει… δώρο στη Γιουνάιτεντ τον Πογκμπά!

Η πιθανή μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να κάνει... δώρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την παραμονή του Πολ Πογκμπά.

Ο Μέσι κάνει… δώρο στη Γιουνάιτεντ τον Πογκμπά!

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι απ’ την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (5/8) έχει αφήσει σχεδόν… άναυδο όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Κι αυτό γιατί άπαντες ανέμεναν την ανανέωση του με τους «μπλαουγκράνα». Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ο Αργεντινός είχε μεταβεί στη Βαρκελώνη. Ουσιαστικά, όλα έμοιαζαν μια τυπική διαδικασία. Ωστόσο, μόνο τέτοια δεν αποδείχτηκε, με τον 34χρονο άσο να φεύγει έπειτα από 17 χρόνια. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι Καταλανοί σε συνδυασμό με το Financial Fair Play της La Liga δεν τους «επέτρεψαν» να τον διατηρήσουν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έτσι, ο Μέσι βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του. Ήδη η Μάντσεστερ Σίτι, μέσω του Πεπ Γκουαρντιόλα, έθεσε εαυτόν εκτός διεκδίκησης. Την ίδια στιγμή, η φημολογία θέλει την Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του. Οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται να κάνουν το μεγαλύτερο… κόλπο του καλοκαιριού, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους. Μάλιστα, στην προσπάθεια τους αυτή φαίνεται πως έχουν μαζί τους και τις «προσευχές» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ενδέχεται να λάβει ως… δώρο την παραμονή του Πολ Πογκμπά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Πως ο Μέσι κρατάει τον Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ προς ώρας

Βλέπετε, ο Γάλλος άσος εδώ και καιρό είναι φευγάτος από τους «κόκκινους διαβόλους». Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2022, ο ίδιος έχει αποφασίσει μέχρι στιγμής να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Πιθανότερος προορισμός του; Μα φυσικά η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον. Ωστόσο, η πιθανή έλευση του Μέσι, έχει αλλάξει τα δεδομένα για τους Παριζιάνους. Η γαλλική ομάδα φέρεται να έχει προτείνει στον Αργεντινό ένα συμβόλαιο ύψους 40 εκατ. ευρώ το χρόνο, το οποίο αναμένεται να αυξήσει το ήδη υψηλό μισθολόγιο τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Παρί δεν μπορεί πλέον να κινηθεί άμεσα για τον Πογκμπά. Κι αυτό γιατί δεν θα έχει τους απαιτούμενους πόρους για να διαθέσει αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως πρόκειται να αφήσει εντελώς την περίπτωση του. Εξάλλου, από τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο Γάλλος μέσος θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ ως ελεύθερος. Οπότε, δεν είναι απίθανο να αναθερμανθεί τότε το ενδιαφέρον των Παριζιάνων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ