ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ο μύθος του Ντάνι Άλβες όσο πάει και μεγαλώνει! (pics)

Η Βραζιλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό απέναντι στην Ισπανία και ο Ντάνι Άλβες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της «σελεσάο».

Ο μύθος του Ντάνι Άλβες όσο πάει και μεγαλώνει! (pics)

Μεγάλε Ντάνι Άλβες και θαυμαστά τα έργα σου! Ακόμη ένα τίτλος στη συλλογή του σπουδαίου Βραζιλιάνου μπακ! Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας επικράτησε 2-1 στην παράταση της Ισπανίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο! Ο έμπειρος μπακ δεν ήταν αυτός που σημείωσε κάποιο γκολ ή που έδωσε κάποια μαγική ασίστ.

Όμως, ήταν αυτός που δεν σταμάτησε να τρέχει λεπτό. Ήταν αυτός, ο οποίος ακόμη και στα 38 του έτρεχε για να προλάβει «σκοτωμένες» μπαλιές και εν τέλει τα κατάφερνε και με το παραπάνω! Η «σελεσάο» ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου και εκείνος ήταν ο αρχηγός της. Ο μεγάλος της πρωταγωνιστής! Και κάπως έτσι ο Άλβες έφτασε τους 43 τίτλους στην τεράστια καριέρα του και κατάφερε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον μύθο του!

Όπως ήταν λογικό και επόμενο όλοι οι φωτογράφοι και όλα τα φλας ήταν στραμμένα πάνω του! Ο ίδιος έχει σηκώσει ένα σωρό κούπες στην καριέρα του. Έχει χάσει το… μέτρημα! Κυριολεκτικά! Παρόλα αυτά έδειξε ότι ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω το ολυμπιακό του μετάλλιο. Το δεύτερο που κατακτά η εθνική ομάδα της Βραζιλίας στα… καπάκια, τέσσερα χρόνια μετά από εκείνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο επόμενος στόχος του Ντάνι Άλβες λέγεται... Κατάρ 2022!

Ο επόμενος στόχος του Ντάνι Άλβες λέγεται… Κατάρ 2022!

Θα μπορούσε να καλοπερνάει σε κάποια εξωτική παραλία της Βραζιλίας. Άλλωστε υπάρχουν τόσες και τόσες. Θα μπορούσε να κάνει τις… τρέλες του μαζί με τη σύντροφό του, όπως δείχνουν πυκνά συχνά μέσω των social media, αλλά εκείνος τον χαβά του! Ο Ντάνι Άλβες δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν! Παρόλα αυτά όχι απλά έδωσε το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες για χάρη της εθνικής Βραζιλίας, όντας 38 ετών. Αλλά ήταν και ένας από τους καλύτερους του τουρνουά!

Όμως, οι στόχοι για εκείνον δεν τελειώνουν! Κάθε άλλο! Η μία κούπα φέρνει την όρεξη γι’ ακόμη μία! Το ιδανικό φινάλε για τον Άλβες θα ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ! Για να δούμε αν θα το κάνει και αυτό!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ