ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Στραπάτσο με… Ιχεανάτσο – Στη Λέστερ το Community Shield (vid)

Ένας πρώην «Πολίτης», ο Κελέτσι Ιχεανάτσο πλήγωσε την Σίτι του Γκουαρντιόλα χαρίζοντας με γκολ στο 88' (1-0) το φετινό Community Shield στην Λέστερ.

Στραπάτσο με… Ιχεανάτσο – Στη Λέστερ το Community Shield (vid)

Μεμ μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κελέτσι Ιχεανάτσο η Λέστερ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το Community Shield. Ο Αφρικανός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88’… ξέρανε την πρώην ομάδα του. Μοιραίος για τους «Πολίτες» ο Νέιθαν Άκε. Η Λέστερ φθάνει στην δεύτερη κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου.

Το ματς

Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι ρίχτηκαν στη μάχη του Community Shield έχοντας στη σύνθεσή τους αρκετά βασικά στελέχη. Από το ξεκίνημα του αγώνα αμφότερες έδειξαν διάθεση να δημιουργήσουν, να φτιάξουν παιχνίδι και να κυνηγήσουν το γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους »Πολίτες» με τον Γκουντογκάν στο 8′ να εκτελεί απευθείας φάουλ. Η μπάλα είχε κατεύθυνση στα δίχτυα όμως ο Σμάιχελ με εξαιρετική απόκρουση απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στη συνέχεια η Λέστερ ήταν αυτή που είχε περισσότερο τη μπάλα στα… πόδια της. Η ομάδα του Ρότζερς με συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να πλησιάσει πολλάκις την αντίπαλη περιοχή. Μπαρνς, Μάντισον και Βάρντι ταλαιπώρησαν την άμυνα της Σίτι όμως ουδέποτε κατάφεραν στο πρώτο μέρος να την παραβιάσουν. Η μεγαλύτερη στιγμή των »Αλεπούδων» στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 44′. Ο Μπαρνς σέντραρε από τα αριστερά βρίσκοντας τον Βάρντι στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Ο έμπειρος φορ επιχείρησε το σκαστό σουτ όμως ο Στέφεν απέκρουσε τη μπάλα στέλνοντας την παράλληλα στο κάθετο δοκάρι. Με το σκορ στο 0-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Λέστερ Σίτι

Ο Ιχεανάτσο πλήγωσε την Μάντσεστερ Σίτι

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε. Η Μάντσεστερ Σίτι όσο περνούσε ο χρόνος κυριαρχούσε στο γήπεδο. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ξεκινούσε από την άμυνα τις επιθέσεις της. Άκε και Ντίας φθάνοντας αισίως τις περισσότερες φορές στα πόδια του Μαχρέζ. Ο Αλγερινός είχε τρεις καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από αυτές. Στο 70′ οι «Πολίτες» προχώρησαν σε αλλαγές ρίχνοντας στη μάχη το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, Τζακ Γκρίλις.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η κούραση έκανε αισθητή την εμφάνιση της με τον ρυθμό μοιραία να παίρνει άγρια ομορφιά. Στο 87΄ο Ιχεανάτσο που είχε μπει πριν λίγα λεπτά στο παιχνίδι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Άκε. Ο ίδιος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στέφεν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ