ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η συνέντευξη Τύπου του Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι στη 1 το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο «Καμπ Νου», λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το σύλλογο.

Η συνέντευξη Τύπου του Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη τύπου στη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας απευθείας από το «Καμπ Νου». Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα στις 5 Αυγούστου.

«Παρά το γεγονός ότι υπήρχε κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και τον Λίο Μέσι και τη σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, αυτό δεν μπορεί να επισημοποιηθεί λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων (κανονισμοί της ισπανικής LaLiga)» είχε αναφέρει σε ανακοίνωση της η Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα, έδωσε κάποιες διευκρινίσεις για τους παράγοντες που οδήγησαν στο φιλικό διαζύγιο και ο Μέσι αναμένεται να δώσει νέες απαντήσεις και να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά το σύλλογο.

LIVE: Η συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έχει φτάσει στην αίθουσα συνέντευξης τύπου στο «Καμπ Νου».

Συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι μαζί με τις συζύγους τους καθώς και δημοσιογράφοι έχουν μαζευτεί στη αίθουσα συνέντευξης τύπου. Πριν καν προλάβει να ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου ο Λιονέλ Μέσι δακρύζει.

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα, μετά από τόσα χρόνια. Δεν είμαι έτοιμος γι αυτό. Φέτος, είμασταν πεπεισμένοι ότι θα μείνουμε σπίτι»

«Σήμερα, πρέπει να πω αντίο. Ήμουν εδώ από 13 ετών. Μετά από 21 χρόνια φεύγω με τη γυναίκα μου, με τα παιδιά μου και δε μπορώ να πω ότι δε θα επιστρέψω»

«Είμαι τόσο ευγνώμων. Δε φανταζόμουν ποτέ να πω αντίο. Ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Το φανταζόμουν με κόσμο στο γήπεδο. Φεύγω χωρίς να έχω δει τους οπαδούς εδώ και 1,5 χρόνο»

«Αν φανταζόμουν το αντίο μου, θα το φανταζόμουν με οπαδούς στο γήπεδο. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δείξατε»

«Όταν έκανα το ντεμπούτο μου, έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα. Πάντα θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή, όταν ξεκίνησαν όλα»

«Η Μπαρτσελόνα και ο Λαπόρτα έκαναν όσα μπορούσαν για να με ανανεώσουν. Δεν ήταν όμως, δυνατό λόγω της La Liga. Πέρυσι δεν ήθελα να μείνω στην ομάδα αλλά φέτος ήθελα να παραμείνω».

«Θα είναι μία δύσκολη αλλαγή ειδικά λόγω της οικογένειας μου, επειδή πίστευαν ότι θα μείνουμε εδώ. Πρέπει, όμως, να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε».

«Η [Παρί] είναι μία πιθανότητα. Έχω πολλές προτάσεις. Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα κλεισμένο αλλά έχουμε πολλές επαφές».

«Χωρίς αμφιβολία είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Το να μην επιστρέφω στις προπονήσεις και στο γήπεδο. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου».

«Δεν ήθελα να φύγω από τη Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι που δεν περίμενα. Πάντα ήμουν ειλικρινής. Πέρυσι ήθελα να φύγω φέτος όχι».

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. ΄Έχουν φοβερή ομάδα. Θα έρθουν άλλοι παίκτες. Αυτό το κλαμπ είναι πιο σημαντικό από ένα παίκτη. Ο κόσμος θα το συνηθίσει. Στην αρχή θα είναι περίεργο αλλά η Μπαρτσελόνα έχει καλούς παίκτες και θα το συνηθίσουν».

«Όχι δε νομίζω ότι δόθηκε στους οπαδούς ψεύτικη ελπίδα ότι θα ανανεώσω. Όλα είχαν λυθεί. Δεν υπήρχαν προβλήματα. Ήμασταν πολύ ειλικρινείς προς τους οπαδούς. Σίγουρα από πλευράς μου δεν προσπάθησα να ξεγελάσω κανέναν».

«Εξαιτίας της La Liga, για το καλό της Μπαρτσελόνα [έπρεπε να αποχωρήσω]. Δεν έχω κάτι με τον Χαβιέρ Τέμπας (πρόεδρος La Liga)».

«Αν έρθω εδώ ως αντίπαλος θα πολεμήσω, όπως έκανα πάντα. Θα πάω σε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα κερδίζει. Θα ήθελα να συγχαρώ και τον Ντάνι Άλβες για το ολυμπιακό μετάλλιο».

«Οι φωτογραφίες με παίκτες στην Παρί ήταν μία σύμπτωση. Τους συνάντησα στις διακοπές στην Ίμπιζα. Γελούσαμε και όλοι μου έλεγαν για πλάκα να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στη συνέχεια συνέβη ό,τι συνέβη. Ήταν απλά ένα αστείο».

««Οι συνομιλίες σταμάτησαν καθώς η Μπάρτσα δεν ήθελε να συνεχιστεί. Ήξεραν ότι η La Liga δεν θα το άφηνε να συμβεί, ήταν αδύνατο. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος, το κλαμπ έχει τεράστια χρέη. Μου είπε ότι δεν είναι δυνατό. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μείνω. Πρέπει να σκεφτώ και την καριέρα μου και όσα πρέπει να κάνω»

«Θα ήθελα ακόμα να είχα κερδίσει μερικά ακόμα Champions League, τον ημιτελικό με τη Λίβερπουλ, τον ημιτελικό με την Τσέλσι με τον Πεπ. Δεν μετανιώνω, έδινα πάντα τα πάντα, αλλά είχαμε μια γενιά που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερα Champions League ».

«Πρότεινα να μειώσω τον μισθό μου κατά 50 % και η Μπαρτσελόνα δεν ζήτησε τίποτα περισσότερο. Συμφωνήθηκε αλλά δεν ήταν γραφτό. Η αναφορά ότι ζήτησα περισσότερα χρήματα είναι ψέμα. Όπως είπα, έκανα ό, τι μπορούσα για να μείνω. Πολλά από αυτά που λένε οι άνθρωποι δεν ισχύουν».

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ