ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Γκρίλις: «Ένιωσα σαν τον Μέσι μόλις έφυγα»

Ο Τζακ Γκρίλις ανήκει πλέον στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει την Άστον Βίλα.

Γκρίλις: «Ένιωσα σαν τον Μέσι μόλις έφυγα»

Το αντίο δεν είναι εύκολο. Για κανέναν. Ακόμη και για τους μεγάλους σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Το έζησε στο πετσί του ο Τζακ Γκρίλις, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του στην επίσημη παρουσίασή του στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι ένιωσε λίγο σαν τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, μετά από 21 χρόνια. Οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο δύσκολο ήταν αυτό. Άλλωστε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο «Λέο» τον είδαμε να τον παίρνουν τα… ζουμιά. Ο Γκρίλις ήταν στην Άστον Βίλα από μικρό παιδί μέχρι που μεγάλωσε και έγινε ολόκληρος άντρας και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί η απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στους «πολίτες» να έμοιαζε απλή και εύκολη για ποδοσφαιρικούς λόγους, όμως, από συναισθηματικούς ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον.

«Είδατε όλοι πως ένιωσε ο Λιονέλ Μέσι μόλις έκανε γνωστό ότι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Μπορώ να πω ότι ένιωσα και εγώ το ίδιο», ήταν τα λόγια του στην επίσημη παρουσίασή του από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι προς τους οπαδούς της ομάδας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Έτοιμος να δώσει τα πάντα... όλα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκρίλις!

Έτοιμος να δώσει τα πάντα… όλα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκρίλις!

Ο Τζακ Γκρίλις την περσινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με την Άστον Βίλα. Οι εμφανίσεις του ήταν αρκετές για τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ώστε αυτό το καλοκαίρι να τον ντύσουν στα γαλάζια και να σπάσουν κάθε ρεκόρ για εκείνον έναντι 117 εκατομμυρίων λιρών.

Έτσι, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έγινε η ακριβότερη μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, αλλά, ο ίδιος δείχνει και δηλώνει έτοιμος να περάσει στο επόμενο επίπεδο με τους «πολίτες» και να κατακτήσει μαζί τους όσους περισσότερους τίτλους γίνεται!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ