ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Η Ρόμα δεν θέλει τον Φλορέντσι, η Μίλαν πάλι…

Η Ρόμα δεν επιθυμεί να διατηρήσει στην ομάδα της τον Αλεσάντρο Φλορέντσι και ήδη η Μίλαν έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις αγοράς του Ιταλού μπακ.

Η Ρόμα δεν θέλει τον Φλορέντσι, η Μίλαν πάλι…

Ως στόχο της Μίλαν παρουσιάζουν τον δεξιό μπακ της Ρόμα, Αλεσάντρο Φλορέντσι, τα ιταλικά Μέσα. Στα 30 του, ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και ψάχνει νέο σταθμό καριέρας.

Αλεσάντρο Φλορέντσι και Ρόμα είχαν μια σπουδαία κοινή πορεία για μια ολόκληρη δεκαετία. Ξεπηδώντας από τις ακαδημίες της ομάδας, ο 30χρονος πλέον αμυντικός είχε σημαντικότατο ρόλο στην πορεία των «ρωμαίων» τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, το 2020 έπεσε εκτός πρώτης ομάδας. Πρώτα η Βαλένθια και μετά η Παρί Σεν Ζερμέν τον απέκτησαν ως δανεικό με επιλογή αγοράς. Καμία από τις δύο όμως δεν την ενεργοποίησε και πλέον ο Ιταλός μπακ έχει ξεμείνει στην ιταλική πρωτεύουσα.

Διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για τον Φλορέντσι η Μίλαν

Με τους «τζιαλορόσι» να περνούν πλέον σε μια νέα εποχή, ο Φλορέντσι ήλπιζε να χωρέσει στα πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο. Για κακή του τύχη όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον υπολογίζει για τα σχέδια του. Και κάπως έτσι, ο 30χρονος βρίσκεται πάλι στο «σφυρί».

Μια από τις ομάδες που εμφανίζεται ιδιαίτερα ζεστή για να τον κάνει δικό της είναι η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» επιθυμούν να αποκτήσουν έναν δεξιό αμυντικό, κριτήριο που καλύπτει πλήρως ο Φλορέντσι, Μάλιστα, ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο, όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Κάτι, που κάνει την Μίλαν να σκέφτεται ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Οι πρώτες επιλογές που εξέτασαν για την εν λόγω θέση στο Μιλάνο δεν προχώρησαν. Αλβάρο Οντριοθόλα και Ντιόγκο Νταλό ήταν οι δύο υποψήφιοι. Ωστόσο, οι απαιτήσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα κρίθηκαν πολύ ακριβές, ωθώντας τους «ροσονέρι» σε εναλλακτικές επιλογές.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μίλαν προσφέρει δανεισμό με επιλογή αγοράς. Μέσα στις επιλογές βρίσκεται και το ενδεχόμενο πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενεργοποιώντας έτσι την αγορά. Αν και η Ρόμα επιθυμεί άμεση πώληση, το δελεαρ της προσφοράς είναι μεγάλο. Άλλωστε, δεν υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του 30χρονου αμυντικού

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ