ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Επίσημο: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μέσι! (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί και επίσημα πλέον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει τη μεταγραφή του.

Επίσημο: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μέσι! (vid)

Ήταν γνωστό από το μεσημέρι της Τρίτης (10/8) και πλέον είναι και επίσημο. Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί πλέον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν και με τη… βούλα. Οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού σούπερ σταρ, που αποχώρησε έπειτα από 17 χρόνια από την Μπαρτσελόνα. Οι διαπραγματεύσεις του με την γαλλική ομάδα ολοκληρώθηκαν θετικά και ο ίδιος ταξίδεψε άμεσα στο Παρίσι, μαζί με τη σύζυγο του, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Παρί ετοίμασε ένα βίντεο σκέτη υπερπαραγωγή για τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Ένα τρέιλερ βγαλμένο από την πιο μπλοκμπάστερ ταινία του Χόλιγουντ.

Πλέον, ο Μέσι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Σαφέστατα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήθελε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό και ο ίδιος δεν μπορεί παρά να προχωρήσει στο επόμενο «βήμα» της καριέρας του. Πλέον είναι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα δύο χρόνια, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο και απολαβές που φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, εκεί θα χρειαστεί να… αποχωριστεί το αγαπημένο του νούμερο «10», καθώς θα φοράει το «30».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Στην Παρί ο Μέσι βρίσκει τον Νεϊμάρ και μια… Dream Team

Στο Παρίσι ο Μέσι θα βρει τον… κολλητό του Νεϊμάρ, αλλά και τον Κίλιαν Μπαπέ, δημιουργώντας μια απίθανη επιθετική τριπλέτα με στόχο να την οδηγήσουν στην κατάκτηση του Champions League. Αυτό το οποίο λείπει από την Παρί Σεν Ζερμέν όλα αυτά τα χρόνια. O Αργεντινός σούπερ σταρ κατέκτησε τέσσερις φορές την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την Μπαρτσελόνα κι ευελπιστεί πως θα προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο της στη συλλογή του. Άλλωστε, με αυτό το απωθημένο αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα».

Πλέον, η Παρί έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της… Dream Team μετά και την έλευση του Μέσι. Υπενθυμίζεται πως το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη αποκτήσει τους Ντοναρούμα, Ράμος και Βαϊνάλντουμ ως ελεύθερους, όπως και τον Αργεντινό, ενώ αγόρασε και τον Χακίμι από την Ίντερ έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Παριζιάνοι είναι «πεινασμένοι» για όλους τους τίτλους και αν το ρόστερ τους «δέσει» γρήγορα κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν.

Μέσι: «Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Λιονέλ Μέσι έδειξε ανυπόμονος να παίξει με τη νέα του ομάδα. «Ανυπομονώ να ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου. Το κλαμπ και το όραμά του είναι τέλεια αρμονικά με τις φιλοδοξίες μου. Δεν μπορώ να περιμένω για να πατήσω το χορτάρι του «Παρκ Ντε Πρενς.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ