ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Λύγισε στα πέναλτι ο Ολυμπιακός και αποκλείστηκε

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Λουντογκόρετς στο Ράζγκαρντ, με τη βουλγαρική ομάδα να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι.

Λύγισε στα πέναλτι ο Ολυμπιακός και αποκλείστηκε

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λουντογκόρετς. Μολονότι υπό άλλες συνθήκες θα έπαιρνε πρόκριση με το 2-2 στο Ράσγκαρντ, αποκλείστηκε στα πέναλτι. Η UEFA άλλαξε πρόσφατα τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ και αυτό επηρέασε την ελληνική ομάδα. Η ομάδα από τη Βουλγαρία ήταν πιο ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» αστόχησαν τόσο με τον Βαλμπουενά όσο και με τον Χασάν και με 4-1 αποκλείστηκαν. Πλέον θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ αφού θα παίξουν στα πλέι οφ αυτής της διοργάνωσης. θα παίξει με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 19 και τις 26 Αυγούστου.

Οι γηπεδούχοι για 25 λεπτά είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να ανακτήσει την μπάλα, αλλά δεν την κυκλοφορούσε σωστά. Με αποτέλεσμα να δεχτεί φάσεις με τον Σωτηρίου, τον Ικοκό και τον Κάουλι. Κοντά στο ημίωρο οι Πειραιώτες πίεσαν και κέρδισαν μερικά συνεχόμενα κόρνερ, ενώ έκανε την πρώτη του κλασική ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί.

Η πολιορκία απέφερε καρπούς στο 31ο λεπτό. Ο Καμαρά βρήκε τον Μασούρα, εκείνος έκανε ωραία σέντρα και με μονοκόμματο πλασέ ο Εμβιλά άνοιξε το σκορ. Να αναφέρουμε και δυο σωτήρια τάκλιν του Μπα στον Ντεσπότοφ, με το δεύτερο να φλερτάρει με παράβαση. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που είχε κάρτα κιόλας, έσωσε από τετ-α-τετ τον Τζολάκη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δέχτηκε αυτογκόλ και πέναλτι ο Ολυμπιακός

Η ατυχία εμφανίστηκε για τον Ολυμπιακό λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Σεμέδο δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα στην περιοχή και όπως έβαλε το πόδι του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ανδρούτσος ανέτρεψε στην περιοχή τον Ντεσπότοφ. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, με τον Σωτηρίου να ολοκληρώνει την ανατροπή για τη Λουντογκόρετς.

Πέναλτι με Ελ Αραμπί και 2-2

Ωστόσο, κέρδισαν και οι Πειραιώτες πέναλτι. Ο Ελ Αραμπί το κέρδισε, το εκτέλεσε και το έβαλε! Μετά από διακοπή τεσσάρων λεπτών, επειδή ο διαιτητής στην αρχή απέβαλε τον Βερδόν της Λουντογκόρετς, αλλά μετά άλλαξε την κάρτα σε κίτρινη.

Η Λουντογκόρετς έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 74′. Ο Σωτηρίου έκανε σουτ από τα τρία μέτρα, με τον Τζολάκη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ντεσπότοφ δεν μπόρεσε να σκοράρει στη σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία του Ολυμπιακού. Ο ίδιος παίκτης έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, συνέκλινε και σούταρε, με τον Τζολάκη να του λέει όχι.

Κόκκινη ο Μπα, παράταση στο ματς και αποκλεισμός στα πέναλτι

Ο Μπα στο 86′ αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, δυσκολεύοντας τον Ολυμπιακό. Καμία ομάδα δεν κατόρθωσε να σκοράρει στα τελευταία λεπτά και ο αγώνας πήγε στην παράταση. Θυμίζουμε ότι ο νέος κανονισμός έχει εξαλείψει το εκτός έδρας γκολ. Με τα περσινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα προκρινόταν.

Οι Βούλγαροι ως επί το πλείστον είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο της παράτασης. Κυρίως με μακρινά σουτ του Σαντάνα. Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ολυμπιακός ήταν άνευρος χάνοντας δυο πέναλτι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ