ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Με αυτή την 11αδα η Παρί παίρνει το Τσάμπιονς Λιγκ στο… χαλαρό! (pic)

H Παρί Σεν Ζερμέν έχει δημιουργήσει ένα απίθανο σύνολο μέσα στο καλοκαίρι και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Με αυτή την 11αδα η Παρί παίρνει το Τσάμπιονς Λιγκ στο… χαλαρό! (pic)

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει εδώ και χρόνια να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Άραβες από τότε που πήραν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας έχουν ρίξει αμέτρητα εκατομμύρια ευρώ, ώστε να το πετύχουν αυτό. Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει συμβεί με την καλύτερη στιγμή τους να είναι εκείνη στον τελικό με την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2020.

Ωστόσο, φέτος τα δεδομένα δείχνουν πως είναι διαφορετικά. Τουλάχιστον στα χαρτιά. Οι Παριζιάνοι έχουν κάνει πολλές και καλές μεταγραφές. Αυτή του Λιονέλ Μέσι ξεχωρίζει, όπως είναι λογικό! Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Γάλλοι εκτός από τον Αργεντινό απέκτησαν ποδοσφαιριστές όπως: ο Σέρχιο Ράμος, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ και ο Ασράφ Χακίμι.

Παράλληλα, είχαν ήδη στις τάξεις τους τους Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ, ενώ στον πάγκο του συλλόγου βρίσκεται ο έμπειρος και ταλαντούχος Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Η πίεση θα είναι μεγάλη για τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, το ίδιο συμβαίνει και με την ποιότητά τους. Αν δεν κατακτήσει το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε πότε;

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; H Παρί Σεν Ζερμέν έχει φτιάξει μία δική της dream team! 

H Παρί Σεν Ζερμέν έχει φτιάξει μία δική της dream team!

Δεν είναι μία και δύο οι μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι περισσότερες. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι Παριζιάνοι έχουν καταφέρει να κάνουν δικούς τους μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου χωρίς να βγάλουν από το ταμείο τους ούτε ένα ευρώ! Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία. Κινήθηκαν άμεσα και τους έπεισαν όλους για το project τους!

Τα περασμένα χρόνια οι Γάλλοι έδιναν αμέτρητα εκατομμύρια για μεταγραφές. Φέτος έχουν φέρει στη γαλλική πρωτεύουσα τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Τζίνι Βαϊνάλντουμ και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στο τσάμπα! Έτσι, έχουν φτιάξει τη δική τους dream team με μηδέν ευρώ! Μένει να δούμε αν μπορούν να βγάλουν όλη την ποιότητα που διαθέτουν εντός αγωνιστικού χώρου και να επιβεβαιώσουν και εκεί ότι είναι οι καλύτεροι!

Η επιθετική γραμμή της Παρί είναι το μεγάλο της όπλο, όμως, αν μη τι άλλο και οι άλλες έχουν σπουδαίους παίκτες! Για να δούμε τι θα δούμε από τους Γάλλους. Ήδη οι απαιτήσεις είναι μεγάλες! H Παρί Σεν Ζερμέν έχει φτιάξει μία δική της dream team! 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ