ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Μπονούτσι θέλει πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με Γιουβέντους!

Τα... πάντα όλα θέλει να κατακτήσει με τη Γιουβέντους τη νέα σεζόν ο Λεονάρντο Μπονούτσι, όπως τόνισε με δηλώσεις του στη «Gazzetta dello Sport».

Ο Μπονούτσι θέλει πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με Γιουβέντους!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Euro 2020. Μαζί με τον Τζόρτζιο Κιελίνι έφτιαξαν το τέλειο αμυντικό δίδυμο και οδήγησαν εκ του ασφαλούς την εθνική ομάδα της Ιταλίας στην κορυφή! Ωστόσο, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό δεν τελειώνουν ποτέ.

Όπως τόνισε με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» στόχος του είναι να συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα και όντας παίκτης της Γιουβέντους. Δεν προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη. Ίσα- ίσα υπογράμμισε πως στόχος τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι, αλλά και εκείνη του Τσάμπιονς Λιγκ!

«Θέλω να δώσω συνέχεια στις καλές μου εμφανίσεις από το Euro 2020 με την εθνική ομάδα της Ιταλίας. Η νέα σεζόν θα είναι δύσκολη και απαιτητική. Όμως, όταν παίζεις στη Γιουβέντους ο στόχος σου δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα! Ας είμαστε ειλικρινείς και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αλλά δεν θέλω να μείνω μόνο εκεί.

Στόχος μου είναι και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να συνεχίσω να είμαι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως έκανα το καλοκαίρι με την εθνική ομάδα», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Το μαγικό καλοκαίρι των Ιταλών και του Λεονάρντο Μπονούτσι!

Το μαγικό καλοκαίρι των Ιταλών και του Λεονάρντο Μπονούτσι!

Η αρχή για τους Ιταλούς έγινε με την κατάκτηση του Euro 2020 από τον Λεονάρντο Μπονούτσι και την παρέα του. Η συνέχεια ήταν το ίδιο επιτυχημένη για τους γείτονές μας μιας και έκαναν δικά τους 40 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μία επίδοση που άφησε με το στόμα ανοιχτό τον έμπειρο στόπερ.

«Ήταν ένα πολύ καλό καλοκαίρι για όλη την Ιταλία. Είναι από αυτά που τα θυμάσαι για μία ζωή και δεν πρόκειται να τα ξεχάσεις. Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά που πήραμε τόσα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την εθνική ομάδα λίγοι την πίστευαν. Οι πιο πολλοί θεωρούσαν ότι θα ήταν ταβάνι μας η πρόκριση από τον όμιλο. Ωστόσο, δείξαμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε αν είμαστε ένα πραγματικό σύνολο», είπε μεταξύ άλλων στη «Gazzetta dello Sport».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ