ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ψάχνει λύση στην Ρεάλ ο Όντεγκααρντ και άμεσα!

Την ευκαιρία να διεκδικήσει χρόνο ως βασικός θέλει ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μόνιμη αποχώρηση από την Ρεάλ.

Ψάχνει λύση στην Ρεάλ ο Όντεγκααρντ και άμεσα!

Ενδοιασμούς για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να έχει παίκτης των «μερένχες», Μάρτιν Όντεγκααρντ. Βλέποντας το πως θα κατανεμηθεί ο χρόνος συμμετοχής στους παίκτες του ρόστερ, ο Νορβηγός δεν είναι βέβαιος για το αν στην Μαδρίτη μπορεί να βρει τον χρόνο που επιθυμεί.

Και το σήριαλ με τον Όντεγκααρντ συνεχίζεται για ακόμη έναν χρόνο. Ο 21χρονος μέσος παραμένει αβέβαιος για το αν πρέπει να περιμένει ρόλο βασικού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όπως είχε συμβεί και με τον Ζινεντίν Ζιντάν, έτσι και ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον υπολογίζει ως βασικό στέλεχος. Μέχρι στιγμής, στην ιεραρχία των χαφ οι Κασεμίρο, Μόντριτς και Κρόος είναι αναντικατάστατοι. Στην συνέχεια, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε έρχεται σε ρόλο μπαλαντέρ, σε μια τριάδα που ελάχιστες φορές σπάει.

Arsenal v Villarreal – UEFA Europa League – Semi Final – Second Leg – Emirates Stadium Arsenal s Martin Odegaard during the UEFA Europa League Semi Final at the Emirates Stadium, London. Picture date: Thursday May 6, 2021. Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder. PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY Copyright: xJohnxWaltonx 59652474

Βλέπει πάγκο και… αρρωσταίνει ο Όντεγκααρντ

Η 5η θέση στην συγκεκριμένη «ιεραρχία» δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Νορβηγό, ο οποίος θεωρεί πως ο χρόνος συμμετοχής δεν θα φαίνεται ούτε με… τα κιάλια! Κάτι που τον έχει βάλει σε βαθύτατες σκέψεις σχετικά με την επόμενη επιλογή καριέρας του.

Κύριο μέλημα του Όντεγκααρντ είναι το να έχει χρόνο συμμετοχής όπου βρίσκεται, καθώς και να νιώθει σημαντικός για την ομάδα του. Και προς το παρόν στην Μαδρίτη το μόνο που έχει νιώσει είναι αβεβαιότητα. Στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, όσο ήταν δανεικός ήταν αναντικατάστατος και καταλυτικός. Κάτι που έκανε τον Ζινεντίν Ζιντάν να διακόψει πρόωρα τον δανεισμό του. Ωστόσο η επιστροφή στην Ρεάλ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, φεύγοντας πάλι ως δανεικός. Αυτή τη φορά στην Άρσεναλ. Και στο Λονδίνο, ο Νορβηγός έδειξε πολλές φορές πως μπορεί να γίνει κορυφαίας κατηγορίας παίκτης. Οι «κανονιέρηδες» τον ήθελαν σε μόνιμη βάση, όμως στο οικονομικό υπάρχει διαφορά.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει επικοινωνήσει με την διοίκηση της Ρεάλ. Η οποία με το μυαλό μόνιμα στον Εμπαπέ, δεν θα εμπόδιζε την αποχώρηση ενός «δυσαρεστημένου» παίκτη. Όμως μόνο για το κατάλληλο ποσό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ