ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

“Θρυλικό” σκοράρισμα, για πρόκριση η Ρέιντζερς – δυνατές επιλογές Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τους «Betarades».

“Θρυλικό” σκοράρισμα, για πρόκριση η Ρέιντζερς – δυνατές επιλογές Τσάμπιονς Λιγκ!

Στο κουπόνι της Τρίτης (10/08) την παράσταση κλέβουν οι αγώνες για προκριματικά διασυλλογικών διοργανώσεων της Ευρώπης. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μια δυάδα από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον σε αυτά, καθώς έχουμε προγνωστικό από το Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός, όπως και από το Ρέιντζερς – Μάλμε. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε δυνατά προγνωστικά Ισπανίας με την Α’ και Β’ Ισπανίας να ξεκινούν σύντομα. Πάμε στις αναλύσεις μας για σήμερα.

Σκοράρουν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αρχίζουμε τις προτάσεις μας με τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 21:00 στη Βουλγαρία, ανάμεσα στη Λουντογκόρετς και τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και έφυγε με ισοπαλία (1-1). Πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της χώρας της, πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, επικράτησε επί της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (1-3) και επί ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 (3-0).

Το γκολ του Καμαρά στο 87′ απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη (1-1), καθώς ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να χάσει στο πρώτο παιχνίδι με τη βουλγαρική ομάδα. Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης είχε προκριθεί σημειώνοντας δυο νίκες επί της Νέφτσι Μπακού (1-0 και 0-1). Στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, επικράτησε με 3-0 επί του Άρη.

Οι δύο αντίπαλοι θα τα δώσουν όλα για τη πρόκριση. Η Λουντογκόρετς μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού και να σκοράρει, όμως και η ομάδα του Μαρτίνς έχει ποιότητα στη επίθεση και σημαντικές επιστροφές. Θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Φαβορί η Ρέιντζερς

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το παιχνίδι που διεξάγεται στη 22:00 στη Σκωτία, με τη Μάλμε να δοκιμάζεται στην έδρα της Ρέιντζερς.

Ο Στίβεν Τζέραρντ είδε με ανακούφιση τον Ντέιβις να σκοράρει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου παιχνιδιού και να κρατάει ζωντανή την ομάδα του (ηττήθηκε με 2-1) στη μάχη της πρόκρισης. Δεν ξεκίνησε καλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νίκη με 3-0 στη πρεμιέρα με τη Λίβινγκστον, έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε (1-0) από τη Νταντί Γιουνάιτεντ.

Παρά την ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Χάλμσταντ η Μάλμε παρέμεινε στηn κορυφή της βαθμολογίας του σουηδικού πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε περάσει εύκολα (0-2) από την έδρα της Μιάλμπι. Πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Ρέιντζερς, με δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου.

Η Ρέιντζερς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Μπορεί να τα καταφέρει, έστω και αν η Μάλμε δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Επιλέγουμε Ρέιντζερς -1 (ΑΗ) σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ