ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αμορίμ με δυο κουβέντες έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια
Θύμισε χρυσές εποχές Μπενφίκα η Λεβερκούζεν, αλλά ο Αλόνσο δεν εφησυχάζεται!
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας η Τότεναμ!
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Το μισθολόγιο της Παρί είναι… από άλλον πλανήτη!

Με τον Λιονέλ Μέσι να γίνεται ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, το μισθολόγιο των Παριζιάνων πραγματικά είναι εξωπραγματικό.

Το μισθολόγιο της Παρί είναι… από άλλον πλανήτη!

Πολύ σύντομα θα έχουμε την τύχη να δούμε την εντυπωσιακότερη Παρί Σεν Ζερμέν που έχει υπάρξει ποτέ. Όταν ο Λιονέλ Μέσι ανακοινωθεί επίσημα ως παριζιάνος, το ρόστερ της Παρί πραγματικά θα τρομάζει κάθε αντίπαλο. Με τι τίμημα όμως;

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στους παίκτες που απαρτίζουν πλέον την Παρί Σεν Ζερμέν, δυσκολεύεσαι να μην πέσεις πάνω σε κάποιον αστέρα. Μόνο φέτος, οι Άραβες ιδιοκτήτες της ομάδας έφεραν 4 παίκτες κορυφαίας αξίας στην γαλλική πρωτεύουσα. Τζίτζι Ντοναρούμα, Σέρχιο Ράμος και Τζίνι Βαϊνάλντουμ ήρθαν στο… τσάμπα στο Παρίσι. Παράλληλα, ο εξαιρετικός πέρσι Ασράφ Χακίμι ήταν «αλμυρός» για να μετακομίσει από το Μιλάνο στην Γαλλία, κοστίζοντας 70 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί οι μεταγραφές της Παρί να μην κόστισαν αλλά οι μισθοί…

Οι τρεις πρώτοι μπορεί να μην κόστισαν τίποτα για να μεταγραφούν στο «Παρκ Ντε Πρενς», όμως κοστίζουν πάρα πολλά για να μένουν σε αυτό. Ρίχνοντας μια ματιά στο μισθολόγιο των Παριζιάνων, βλέπουμε πόσο ακριβό είναι το τίμημα να έχεις τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα σου.

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με καθαρές απολαβές περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ποσό μεγαλύτερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο υπάρχον ρόστερ. Πιο κοντά από όλους βρίσκεται το «κολλητάρι» του Αργεντίνου από την Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, με 30 εκατομμύρια καθαρές αποδοχές. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο τελευταίος παίκτης της νέας big 3 τριπλέτας, Κιλιάν Μπαπέ, με 24 εκατομμύρια ευρώ.

Και ο τρελός χορός των χρημάτων συνεχίζεται. Μάρκο Βεράτι και ο αρχηγός της ομάδας, Μαρκίνιος παίρνουν 15 εκατομμύρια έκαστος. Ο συμπατριώτης του Λιονέλ Μέσι, Άνχελ Ντι Μαρία βλέπει κάθε χρόνο 14 εκατομμύρια ευρώ να μπαίνουν στον λογαριασμό του. Σέρχιο Ράμος, Τζίτζι Ντοναρούμα και Κέιλορ Νάβας αμείβονται με 12 εκατομμύρια ευρώ. Ακολουθεί ο Μάουρο Ικάρντι με μισθό 10 εκατομμυρίων ευρώ, όσα παίρνει δηλαδή και ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ. Τελευταίος από τα «μεγάλα κεφάλια» είναι ο νεοαποκτηθέντας Ασράφ Χακίμι με 8 εκατομμύρια ευρώ.

Και όσα ποσά προαναφέραμε είναι το καθαρό ποσό που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές. Δηλαδή περίπου τα μισά από όσα πληρώνει η Παρί, καθώς το 50% πηγαίνει σε φόρους. Αν κάποιος κάτσει με κομπιουτεράκι και βγάλει το τελικό ποσό, πραγματικά θα ζαλιστεί. Και όλα αυτά όχι ολόκληρη η ομάδα, αλλά μόνο τα μεγάλα αστέρια…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ